De danske håndboldherrer var spået gode medaljechancer ved OL i London. En lussing mod Kroatien og en uoplagt indsats mod Sydkorea har dog lagt en dæmper på forventningerne hos Betsson, der vurderer, at Wilbeck og co. meget vel kan ryge ud i semifinalen.

Efter et indledende gruppespil, der bød på flotte sejre, men også et svigende nederlag til Kroatien, er det danske håndboldlandshold nu klar til kvartfinalen ved OL i London. Her venter et svensk landshold, som burde være en overkommelig opgave for danskerne. Sådan lyder vurderingen i hvert fald fra Betsson, der har sat odds på, hvor langt Wilbecks drenge kommer ved OL.

Lavest odds giver bookmakeren for, at danskerne ryger ud i semifinalen, hvor Island sandsynligvis venter. Et exit på dette stadie belønnes med en tilbagebetaling på 2,40. Taber Danmark derimod allerede i kvartfinalen til svenskerne, kan du hente odds 4,15. Tror du i stedet på, at Mikkel Hansen og co. nedlægger både svenskerne og islændingene kan du hente odds 2,95 på, at et finalenederlag bliver det danske facit efter turneringen, mens OL-guld giver odds 3,95.

"Efter de seneste præstationer har vi mistet lidt af tiltroen til det danske hold. Nederlaget til Kroatien udstillede klasseforskellen mellem de to mandskaber. Og selvom de danske drenge rejste sig mod Sydkorea, så viste kampen igen, at holdet er sårbart, når Mikkel Hansen ikke rammer dagen. Heldigvis er vi havnet blandt de svageste modstandere i knock out-fasen, og et hold som Sverige bør trods alt være en overkommelig opgave", udtaler Tony Brandenborg, Country Manager hos Betsson.

Betsson har Kroatien som favoritter til at snuppe OL-guldet til odds 2,70. Herefter følger Frankrig til odds 3,50 og Danmark til odds 4,00. Island, som Danmark står til at skulle møde i semifinalen, giver odds 7,00, hvis de løber med den samlede sejr.

Hvor langt kommer Danmarks herrer i håndboldturneringen ved OL i London?
Exit i kvartfinalen 4,15
Exit i semifinalen 2,40
Nederlag i finalen 2,95
Sejr i finalen 3,95

Find spillet: Betsson - Odds - OL - Håndbold - Herrer