Spillevirksomheden Betsson* lancerer en ny service for at sikre ansvarligt spil på nettet. En kombination af software, uddannelse, information og etiske retningslinier skal sikre, at kunderne ikke havner i en situation, hvor spillet tager overhånd

Spiludbyderen Betsson* har underskrevet en aftale med G4 (Global Gambling Guidance Group) om et certificeringssystem for ansvarligt spil. G4 består af en gruppe internationalt anerkendte eksperter inden for gambling og internetspil generelt. Gruppen har i mange år arbejdet sammen med spilleindustrien om at tilbyde produkter og services, der skal mindske kundernes risiko for at havne i økonomiske problemer pga. spil.

Betsson* udbyder bl.a. sportsvæddemål og poker på nettet, og selskabet er meget opmærksomme på, at netop disse spil kan udgøre en risiko for nogle kunder, som ikke kan kontrollere omfanget af deres spil.

Et renere spil
"Betssons slogan er Et renere spil, og det vil vi naturligvis også leve op til, når det gælder ansvarligt spil. Poker er god underholdning for rigtig mange mennesker, og det er helt afgørende for os at have kunder, som spiller ansvarligt under ordnede forhold – og som ikke havner i et skadeligt misbrug. Ved at samarbejde med G4 får vi en certificering, som i dag er markedets bedste", siger Betssons pressechef Martin Bunge-Meyer.

G4-certificeringen garanterer, at Betsson* som udbyder lever op til en række høje tekniske og etiske standarder, som kan hjælpe den enkelte kunde med at undgå faldgruberne ved internetspil.

"G4’s program for ansvarligt spil består blandt andet af etiske forretningsprincipper, information til virksomhedens kunder og ansatte, uddannelse af personalet og ikke mindst software, som giver den enkelte spiller mulighed for at sætte helt faste begrænsninger for sit eget spil. Ledelsen hos Betsson* har vist, at de tager emnet alvorligt, og vi ser frem til at samarbejde med dem", siger Thomas Nilsson fra G4.

Om Betsson*
Betsson* blev grundlagt i 2000 og er netop blevet købt af det svenske selskab Cherry, der er noteret på Stockholmsbörsen. Cherry har mere end 40 års erfaring i spilbranchen og har fokus på casinoaktivitet, automatspil og senest internetspil. Betsson* har flere end 100.000 kunder i Norden. Virksomheden har pt. 25 medarbejdere og har hovedsæde i London.