Betsson* har ikke den store tiltro til danskeren under Wimbledon og frygter et exit allerede i første runde

Caroline Wozniacki har udtalt sig i optimistiske vendinger op til årets udgave af Wimbledon. Svigtende form og en spillestil, der ikke egner sig til græs, får dog Betsson* til at frygte et tidligt exit for den danske tennisstjerne.

Wimbledon står for døren, og Wozniacki-feberen er så småt begyndt at boble rundt omkring i Danmark. Stjernen og hendes mange fans tørster efter Grand Slam-succes. Ifølge Wozniacki selv kan dette års udgave af den legendariske turnering da også blive det store gennembrud. Desværre har den 21-årige tennisspiller hidtil haft svært ved at bakke optimismen op på banen. I opvarmningsturneringen i Eastbourne tabte Wozniacki i første runde til upåagtede Christina McHale, og generelt har danskeren ikke været overbevisende i foråret.
Betsson* er ude med odds på, hvor langt Wozniacki kommer i Wimbledon, og bookmakeren lader sig ikke rive med af Wozniacki-lejrens løfter. Vurderingen er, at første runde meget vel kan blive den sandsynlige endestation. Her skal hun nemlig møde den nykårede vinder af opvarmningsturneringen i Eastbourne, Tamira Paszek. Taber Caroline Wozniacki i første runde, er der odds 3,00 at hente.
"Græs er ikke Carolines stærkeste underlag, så vi kan ikke rigtig se, hvorfor Wimbledon skulle blive vendepunktet på et katastrofalt forår. Der er ingen tvivl om, at hun er ramt på psyken i øjeblikket. Hvis hun klarer den første hurdle på overbevisende facon kan det dog også give hende noget momentum ind i turneringen. Og så er fjerde runde et realistisk bud på en endestation", udtaler Thomas Holm, oddssætter hos Betsson*.
Betsson* giver odds 17 for, at danskeren når kvartfinalen. Og lykkes det Wozniacki at løfte den eftertragtede sølvpokal, betaler bookmakeren pengene hele 50 gange igen. I første runde møder Caroline Wozniacki den østrigske spiller, Tamira Paszek, som ligger nummer 59 på verdensranglisten.
Hvilken runde ved Wimbledon bliver Caroline Wozniackis endestation?
1. runde 3,00
2. runde 3,50
3. runde 4,70
4. runde 3,80
Kvartfinalen 17
Semifinalen 25
Finalen 35
Vinder 50
(Find spillet under Tennis - WTA -Specials)