Betsafe er klar med et spil på, hvilken af AGFs angribere, der spiller flest kampe resten af sæsonen.

I østjyske fodboldkredse er det en udbredt opfattelse, at der hviler et skadespøgelse over AGF . De Hvide måtte da også undvære hele fire angribere mod FC Nordsjælland. Betsafe har taget konsekvensen af den østjyske overtro med et spil på, hvilken af AGFs angribere, der spiller flest kampe resten af foråret. Og Graulund er med i opløbet.

Det er ingen hemmelighed, at AGF-fans føler, deres klub er i "bad standing" hos de højere fodboldmagter. Skaderne regner nærmest som en selvfølge ned over aarhusianerne sæson efter sæson. I den seneste tid er skadeforbandelsen blevet bekræftet af, at nyindkøbte Morten Moldskred har pådraget sig en genstridig ankelskade, mens også Søren Larsen er ramt. Til alt held for de hårdtprøvede AGF-fans er Betsafe nu klar med et spil, der giver dem mulighed for at spinde guld på elendigheden. Bookmakeren har nemlig satodds på, hvilken af klubbens angribere, der spiller flest kampe fra start resten af foråret.

Trods sin skade og udmeldingerne om, at han må sidde over i søndagens kamp mod Brøndby, er Søren Larsen med odds 1,95 favorit til at opnå flest kampe. Herefter følger de to unge stjernefrø, somstartede mod FC Nordsjælland. Nemlig Aron Johansson til odds 2,80 og Davit Skhirtladze til odds 6,45. Med odds 15 på Moldskred er Betsafe ikke ligefrem optimistiske i forhold til hans chancer for spilletid. Derimod tør bookmakeren ikke at dømme Peter Graulund helt ude. AGF-legenden giver odds 24, mens David Devdariani, der også er langtidsskadet, giver odds 50.

På trods af, at Søren Larsen er skadet i øjeblikket, så er vi overbeviste om, at han snart sætter sig på den ene af de aarhusianske angrebspladser. Til gengæld er situationen relativt åben, når det gælder de øvrige angribere, og det afspejler sig i vores odds. Johansson scorede mod FC Nordsjælland, men han skal holde Skhirtladze bag sig, mens han snart kan se frem til hård konkurrence fra Moldskred. Og så skal man jo aldrig dømme Peter Graulund ude. Han er efter sigende i færd med at give alle skadeprognoser baghjul, udtaler Tony Brandenborg, Country Manager i Betsafe.

Hvilken spiller får flest kampe fra start for AGF i foråret?

Søren Larsen 1,95
Aron Johansson 2,80
Davit Skhirtladze 6,45
Morten Moldskred 15,00
Peter Graulund 24,00
David Devdariani 50,00