Det skandinavisk baserede spilleselskab mod nye højder efter at have indgået en 3-års aftale med verdens største poker netværk.

Betsafe er stolte af, at kunne annoncere en aftale med en af de førende software udbydere til den elektroniske spilleindustri. Parterne har indgået en 3-års aftale, der sættter betsafe i stand til at tilbyde deres hastigt voksende kundebase det seneste nye indenfor software til online spilleselskaber, startende med et helt nyt poker-rum som bliver lanceret indenfor de næste par måneder.

Betsafe’s Adm. Direktør, Andre Lavold, uddyber:

“Da vi tog beslutningen om at forbedre vort poker-rum stod det hurtigt klart for os, at vi havde brug for en software udbyder med et anderkendt navn og omdømme som kunne tilbyde os et kvalitetsprodukt præget af stor likviditet og stabilitet. CryptoLogic passede på samtlige disse karakteristika - og endnu flere! CryptoLogic udbud af nye og innovative spil, vil bringe ny spænding til alle vore pokerspillere verden over.”

Med aftalen, bliver Betsafe en del af verdens største pokernetværk, i lighed med andre udbydere som f.eks. williamhillpoker.com, interpoker.com, sunpoker.com, pokerplex.com, classicpoker.com, ukbettingpoker.co.uk, littlewoodspoker.com. Disse sites genererer tilsammen mere trafik end noget andet poker netværk i verden, så betsafe’s kunder vil altid kunne finde et passende spil, uanset hvilket niveau, hvilken indsats eller tidszone de måtte befinde sig i.

Denne pointe blev understreget af Lewis Rose, CryptoLogic’s President og CEO:

“For poker udbydere, spiller størrelse en meget stor rolle. CryptoLogic kan nu takket være flere års konsistent fokus på udviklingen på det internationale marked og på trods af den juridiske udvikling i USA bryste sig af, at have det største pokernetværk i verden. Vores fordel i størrelse samt vore strenge krav til vore samarbejdspartnere sikrer at betsafe kunder også i fremtiden vil nyde godt af et profitabelt og sikkert spillemiljø. Betsafe’s etablerede og hastigt voksende kunde-base samt dets troværdige og sikre omdømme passer perfekt ind i CryptoLogic’s fokus.”

Fordelene som betsafe’s kunder vil drage af denne aftale er mange og åbenlyse. Udover de pointer der nævnes overnfor, vil betsafe nyde godt af en særdeles generøs præmie-struktur på et netværk der har konstateret stabile vækst over en længere periode. Derdover bliver nye produkter lanceret hele tiden – seneste skud på stammen, er det nyudviklede Hold’Em Blackjack, et spil der udelukkende er tilgængeligt for udbydere der har en CrytoLogic licens.

Betsafe håber at kunne åbne dørene til det nye pokerrum indenfor et par måneder, og dermed blive det åbenlyse valg for pokerspillere over hele verden.