Betsafe har sat odds på, hvor mange mål den nyindkøbte angriber, Morten "Duncan" Rasmussen, formår at score i denne sæson for FC Midtjylland.

Der er ingen tvivl om, at FC Midtjylland med købet af Morten "Duncan" Rasmussen har fået fingrene i en mand med mål i støvlerne. Med 78 Mål i 201 superliga kampe, har "Duncan" en imponerende scoringsrekord i den danske Superliga.

Da Morten "Duncan" blev solgt til skotske Celtic i vinterpausen 2009-2010, var der store forventninger til ham. Opholdet i storklubben blev dog aldrig nogen succes, og klubben lejede ham allerede i efteråret 2010 ud til Mainz. Det blev et ophold med blandet succes. Herefter blev "Duncan" lejet ud til AaB, og her havde han med sine 6 mål i 10 kampe en stor andel i, at AaB undgik nedrykning. Senest har den tidligere AGF´er optrådt for den tyrkiske klub Sivasspor.

"Der er naturligvis en del usikkerhed omkring Morten "Duncans" nuværende form. Han har dog før bevist, at han er en mand med mål i støvlerne. Især i Superligaen, hvilket hans imponerende scoringssnit også bevidner. Ligeledes må man heller ikke glemme hans seneste optræden for AaB, hvor han var stærkt medvirkende til, at de ikke rykkede ned. Vi har derfor også en tro på, at "Duncan" allerede fra start af, vil blive en pæn gevinst for FC Midtjylland", udtaler Tony Brandenborg, Country Manager i Betsafe.

Find spillet under: Betsafe - Fodbold - Danmark - Sæsonspil

Hvor mange mål scorer Morten Duncan Rasmussen i sæsonen 2012/2013?
Under 4 mål 5,00
4-6 mål 2,50
7-9 mål 3,00
10-12 mål 4,00
Over 12 mål 15,00