Betsafe har efter en mere eller mindre åben test-periode nu slået dørene endeligt op for deres hjemmeside, og er nu officielt en del af bookmaker-familien på nettet.

Åbningstilbuddet lyder på 250 DKK i bonus, som supplement til et væld af spilmuligheder, og - ikke mindst - en support-garanti, hvor de udlover 100 DKK i kompensation, hvis en kunde ikke får svar på en email indenfor 15 minutter. Hele døgnet rundt, vel at mærke!

Betsafe er norsk funderet, og skabt af folk med flere års erfaring fra bookmaker-branchen, og er dermed skræddersyet til det skandinaviske marked. Udover et gedigent spiludbud på de mere "vante" sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold, ishockey m.fl., er Betsafe leveringsdygtige i et væld af spil på f.eks. vintersport, og naturligvis også Vinter-OL, der starter på fredag. Over hele linien møder man gode odds - ofte med en slagside på favoritterne i spillernes favør.

Vi har givet Betsafe en tur i review-maskinen, hvilket der er kommet en dybdegående beskrivelse ud af som kan læses på http://www.betxpert.com/bookmakere/details.asp?id=42 hvor der også er yderligere information om deres 250 DKK bonus.