Selv om Superligaen kun lige er begyndt, er årets mål allerede blevet scoret, siger bookmaker. Se målet - og spil på om udsagnet passer...


Det mener spilleselskabet Betsafe, som blot betaler pengene 1,25 gange igen, hvis Morten Nordstrands forrygende saksesparks-mål ender med at blive kåret som årets bedste.

Superligaens første fire runder har budt på adskillige flotte mål, men weekendens saksesparks-kasse af FC Nordsjællands Morten Nordstrand er i en kategori helt for sig selv. Man skal helt tilbage til den daværende FCK-angriber Sibusiso Zumas spektakulære saksespark mod Brøndby i 2001 for at finde et mål, der tåler en sammenligning med Nordstrands. Derfor er spilleselskabet Betsafe da heller ikke i tvivl om, at Nordstrands akrobatiske fuldtræffer mod FC København ender med at blive kåret som årets mål.

"Det er selvfølgelig et sats allerede nu at udbyde spil på årets mål i Superligaen. Der er kun spillet fire runder, og mange mål har været af høj kvalitet. Men Morten Nordstrands saksespark er så fremragende, at vi har meget svært ved at se, hvordan det skal kunne overgås. Derfor tør vi godt vove pelsen og pege på Nordstrands mål som årets bedste, selv om der fortsat mangler at blive spillet 29 runder af denne sæsons Superliga," fortæller Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.

Bliver Morten Nordstrands saksesparks-mål mod FCK kåret til årets
bedste? 


Ja 1,25

Nej 3,50

Fik du ikke set Nordstrands perle? Se med her: