Premier League-klubben Swansea har været på udkig efter en ny manager siden Brendan Rodgers i sidste uge strøg til Liverpool. Det har blandt andre sendt Michael Laudrups navn i spil på rygtebørsen, og Betsafe har danskeren som favorit.


Stoledansen er i fuld gang på det europæiske trænermarked, hvor mange klubber benytter sommerpausen til at hente nyt blod ind på sidelinjen. Senest gik Liverpool på rov hos Premier League-kollegerne fra Swansea, hvor storklubben hentede succesmanager Brendan Rodgers til Anfield. Derfor er "The Swans" nu selv på udkig efter en mand til at overtage roret.


Michael Laudrup er et stort navn i fodboldens verden, og hans navn spøger som så ofte i kulissen. Denne gang vurderer Betsafe dog, at der er hold i rygterne. Bookmakeren har danskeren som favorit til posten til beskedne odds 3,50. Andre navne i favoritfeltet er Brighton-manager Gus Poyet, til odds 4, den tidligere Chelsea-stjerne Marcel Desailly til odds 7 og Blackpool-manager Ian Holloway til odds 10.


"Michael Laudrup har tidligere antydet, at han finder Premier League interessant, og vi mener, Swansea er et godt match for danskeren. Holdet rykkede op sidste år, men overraskede ved at spille offensiv fodbold af høj teknisk kvalitet. På den måde ligger der et stærkt fundament, som Laudrup kan bygge videre på. Faktisk minder situationen en hel del om dengang, Laudrup overtog trænersædet i Getafe fra Bernd Schuster", udtaler Tony Brandenborg, Country Manager i Betsafe.


Betsafes liste byder også på velkendte navne som Gianfranco Zola til odds 20, Sven Göran Eriksson til odds 30 og Roberto Di Matteo til odds 40. Blandt de mere friske bud er Rafael Benitez til odds 50 og Marco van Basten til odds 75.


Find spillet: Betsafe - Odds - Fodbold - England - Specielle markeder - Next Swansea Manager : Vinder

Hvem bliver den næste permanente træner i Swansea?
Michael Laudrup 3,50

Gus Poyet 4

Marcel Desailly 7

Graeme Jones 8

Ian Holloway 10

Eddie Howe 15

Karl Robinson 20

Gianfranco Zola 20

Roberto Martinez 25

Lee Clark 25

Jose Ramon Sandoval 30

Ralf Rangnick 30

Sven Göran Eriksson 30

Steve Bruce 35

Chris Hughton 35

Alan Curbishley 35

Roberto Di Matteo 40

Bruce Arena 40

Steve Nicol 40

Steve Clarke 50

Rafael Benitez 50

Nigel Adkins 50

Kevin Keegan 50

Sami Hyypia 50

Owen Coyle 60

Neil Warnock 60

Marco van Basten 75

Alex McLeish 75

Dietmar Hamann 75