Betsafe har sat odds på hvilken Premier League-manager, der først er ude af døren, og Michael Laudrup hører til i favoritfeltet

Den megen ballade mellem Michael Laudrup og ledelsen i Swansea har sendt danskeren op som Premier Leagues næststørste favorit til at forlade trænersædet først. Ifølge spilleselskabet Betsafe sidder kun Newcastles Allan Pardew yderligere på taburetten.

Efter en række store indkøb på transfermarkedet burde stridighederne mellem Michael Laudrup og ledelsen i Swansea være bilagt. Dette er dog ikke opfattelsen hos spilleselskabet Betsafe, som forud for sæsonstarten i Premier League har sat odds på hvilken manager, der først forlader sit job. Her er Michael Laudrup bookmakerens næststørste favorit til odds 7. Kun Newcastles Alan Pardew, der ligger i odds 4, overgår danskeren. 

"Michael Laudrup og klubformand Huw Jenkins har tilsyneladende nedlagt våbnene, men der er ingen tvivl om, at sommerens konflikter har slidt på forholdet. Nu har Laudrup så fået sin vilje i form af en række store indkøb, men så skal der også leveres. I den optik kan en dårlig sæsonstart sagtens få konsekvenser for den krævende dansker. Derudover er det selvfølgelig også en mulighed, at Laudrup selv vælger at forlade Swansea for at komme til en større klub", siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Alan Pardews favoritværdighed begrunder Betsafe med en skuffende sæson sidste år og indsættelsen af den temperamentsfulde Joe Kinnear som sportschef i klubben. Martin Jol i Fulham og Paolo Di Canio i Sunderland er også blandt bookmakerens favoritter til at miste jobbet, mens David Moyes fra Manchester United og José Mourinho fra Chelsea vurderes at have ligaens største jobsikkerhed.

Hvilken Premier League manager forlader først sit job?

Alan Pardew (Newcastle United) 4.00

Michael Laudrup (Swansea City) 7.00

Martin Jol (Fulham) 10.00

Paolo Di Canio (Sunderland) 10.50

Chris Hughton (Norwich City) 17.50

Malky Mackay (Cardiff City) 19.50

Mauro Pochettino (Southampton) 21.00

Andre Villas Boas (Tottenham) 24.00

Mark Hughes (Stoke City) 24.00

Steve Bruce (Hull City) 29.00

Ian Holloway (Crystal Palace) 29.00

Paul Lambert (Aston Villa) 29.00

Steve Clarke (West Brom) 30.00

Sam Allardyce (West Ham) 30.00

Brendan Rodgers (Liverpool) 35.00

Roberto Martinez (Everton) 40.00

Manuel Pellegrini (Manchester City) 40.00

Arsene Wenger (Arsenal) 55.00

David Moyes (Manchester United) 60.00

Jose Mourinho (Chelsea) 60.00

Ingen manager forlader jobbet i indeværende sæson 60.00