Betsafe tror på, at FCK-træner Ariel Jacobs  stadig er på posten inden vi rammer 2014. Hvad tror du?

FC Københavns frygtelige sæsonstart har sat gang i spekulationerne om Ariel Jacobs fremtid på Peter Bangs Vej. Hos spilleselskabet Betsafe tror man dog på, at den erfarne belgier rider stormen af.

Nul point i sæsonens første tre kampe er det foreløbige facit af FC Københavns anstrengelser i indeværende Superliga-sæson. Det har fået medierne til at spekulere i en trænerfyring og klubbens fans til at synge håbefuldt om Ståle Solbakken. Betsafe vurderer dog, at løveflokkens belgiske træner Ariël Jacobs har ledelsens opbakning en rum tid endnu.


Bookmakeren har sat odds på, hvem der er træner i FCK ved årsskiftet, og Jacobs betaler blot pengene 1,60 gange igen. Ståle Solbakken spøger selvfølgelig i kulissen, og med odds 4,20 på en tilbagevenden, vil Betsafe ikke afskrive et comeback til den tidligere så succesfulde FCK-træner. FC Nordsjællands Kasper Hjulmand til odds 7,50 og AGFs Peter Sørensen til odds 10,00 nævnes også som mulige kandidater.

"Når en storklub som FCK taber tre kampe i træk, vil der altid blive stillet spørgsmålstegn ved træneren. Vi er dog af den overbevisning, at Jacobs har en del kredit hos ledelsen. Men tilliden varer selvfølgelig ikke evigt, og begynder holdet ikke at performe inden for den nærmeste fremtid, kan det meget vel ende med en fyring. I så fald vil det være oplagt at hente Ståle Solbakken tilbage til klubben. Nordmanden er pt. klubløs, og han kender FCK særdeles godt fra sin tid som spiller og træner. Derudover er han fortsat en yderst populær skikkelse på både tilskuerlægter og ledelsesgange i klubben", siger Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.

Hvem er FCK-træner pr. 1. januar 2014?

Odds fra Betsafe
Ariel Jacobs 1,60
Ståle Solbakken 4,20
Kasper Hjulmand 7,50
Peter Sørensen 10,00
Carsten V. Jensen 13,50
Troels Bech 14,50
Morten Olsen 18,00
Colin Todd 20,00
Steve McClaren 20,00
Ole Gunnar Solskjær 24,00
Peter Bonde 24,00
Morten Wieghorst 30,00
Åge Hareide 35,00
Sven-Göran Eriksson 40,00
Frank Arnesen
80,00

Find Betsafes odds på trænerposten i FC København på www.betsafe.dk. Betsafe.dk> under Fodbold - Danmark - Denmark Specials.