Sponsoreret indhold fra Betsafe

Kasper Hjulmand begyndte godt, men var ikke i stand til at løfte opgaven i Mainz. Mens den danske træner nu må se sig om efter en ny arbejdsgiver, har Bundesliga-klubben nu bedre chancer for at overleve i den bedste tyske række, vurderer bookmakeren Betsafe.

Det lignede et perfekt match, da Kasper Hjulmand sidste år indtog trænersædet i Bundesliga-klubben Mainz og gik ubesejret gennem de første otte ligakampe. Siden da var der ikke meget, som gik danskerens vej, og i denne uge resulterede det i en fyreseddel. Hjulmand efterlader Bundesliga-klubben i nedrykningsfare, men ifølge Betsafe er det netop fyringen, som i sidste ende vil redde Mainz fra en degradering. Hjulmand havde ikke temperamentet til den hårde nedrykningskamp i Bundesligaen og ville næppe kunne sikre Mainz en ny sæson i den bedste tyske række. Med nyt blod på trænerbænken ser det imidlertid anderledes ud, vurderer Betsafe, der blot betaler pengene 1,15 gange igen, hvis Hjulmands tidligere arbejdsgiver atter er at finde i Bundesligaen i den kommende sæson.

"Mainz har et bedre hold end den nuværende placering i Bundesligaen indikerer. Lige nu er de kun netop på den rigtige side af nedrykningsstregen, men vi vurderer, at klubben nok skal klare skærene med en ny træner ved roret. Skiftet på sidelinjen vil bringe ny energi til spillertruppen, men det bliver samtidig afgørende, at Mainz finder en træner, som mentalt er gearet til en nedrykningskamp i en af Europas største ligaer. Det er rigtigt set, at Hjulmand ikke ville kunne klare den opgave, så fyringen har i vores øjne øget Mainz' chancer for overlevelse i Bundesligaen," siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Klubbens første udfordring uden Hjulmand bliver lørdagens kamp på hjemmebane mod Eintracht Frankfurt.

Rykker Mainz 05 ud af Bundesligaen 2014/15?
Nej 1.15
Ja 4.80

Find spillet på www.Betsafe.dk under Fodbold - Tyskland - Specialspil