Sponsoreret indhold fra Betsafe

NHL-sæsonen er kun et par måneder gammel, men den danske keeper Frederik Andersen har etableret sig som fast mand mellem stængerne hos Anaheim Ducks. Betsafe forventer, at Frederik Andersen får en stor sæson og hjælper Anaheim i slutspillet.

En fjerdedel af NHL-sæsonen er i historiebøgerne, og danske Frederik Andersen er blevet fast mand i målet hos Anaheim Ducks i verdens bedste ishockeyliga. Selvom keeperens redningsprocent er faldet en smule efter danskerens fantomstart på sæsonen, så hører Andersen stadig til blandt ligaens bedste målmænd.

Hos Betsafe forventer man, at den unge dansker fastholder sit imponerede niveau sæsonen ud. Således betaler bookmakeren blot pengene 1,85 gang igen, hvis Andersen får spilletid i 60 kampe i NHL's grundspil, som består af 82 kampe. Ligeledes er der odds 1,85 på, at Andersen vil slutte sæsonen med en redningsprocent på 92 procent eller derover. Med redningsprocenter i det luftlag vil Andersen blande sig i ligaens elite.

"Ting kan hurtigt ændre sig i sportens verden, men vi er overbevisteom, at Frederik Anders en får en stor sæson i Anaheim. Én ting er at få spilletid i NHL, men Andersens statistikker viser også, at han sagtens
kan bide skeer med de største. Faktisk tør vi ikke udelukke, at han slutter sæsonen blandt de fem bedste målmænd i ligaen målt på redningsprocent" siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Betsafe tøver ikke med at spå, at Andersen og Anaheim er at finde i slutspillet, når fårene efter grundspillet skilles fra bukkene. Der er odds 1,02 at hente på, at Anaheim Ducks skal spille slutspilshockey i foråret. Sidste år tabte Anaheim i slutspillets kvartfinale mod LA Kings, som senere kunne hæve Stanley Cup-trofæet.

Hvad bliver Fredrik Andersens redningsprocent i NHL-sæsonen 2014-15?

Over 92% 1.85
Under 92% 1.85

Hvor mange kampe spiller Fredrik Andersen fra start i NHL-sæsonen 2014-15?

Over 59.5 1.85
Under 59.5 1.85

Kommer Fredrik Andersen til at have en Top 5 redningsprocent i NHL-sæsonen 2014-15?

Ja 2.70
Nej 1.40

Kvalificerer Anaheim Ducks sig til Playoffs?

Ja 1.02
Nej 10.00

Find spillet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Ishockey - NHL - NHL Specials