Danskernes spil til EM giver grund til optimisme forud for den kommende VM-kvalifikationen, mener Betsafe


Danmark forlader EM med æren i behold og kan nu se frem mod en VM-kvalifikation, hvor stærke modstandere som Italien, Tjekkiet og Bulgarien venter. Trods den hårde konkurrence mener Betsafe, at danskernes spil under EM berettiger til optimisme og deraf følgende lave odds på kvalifikation.
Trods exit i gruppefasen er de fleste eksperter enige om, at Danmark efterlader sig et positivt indtryk ved EM i Polen og Ukraine. Danskerne scorede mod både Holland, Portugal og Tyskland,mens nøglespillere som Daniel Agger, Nicklas Bendtner og Michael Krohn-Dehli leverede indsatser, der lover godt for fremtiden. Betsafe har benyttet det danske EM-mørke til at kigge frem mod VM-kvalifikationen, der begynder i september. Og vurderingen er, at danskerne har en realistisk chance for at kvalificere sig. Bookmakeren bakker optimismen op med markedets laveste odds på dansk kvalifikation.
Lykkes det Morten Olsen at bringe landsholdet til VM i Brasilien, kan du hente odds 2,40. Glipper det derimod, får du pengene 1,55 gange igen. Sidstnævnte odds er så til gengæld det højeste på markedet.
"Vi lægger os lavt på Danmarks kvalifikationschancer sammenlignet med resten af markedet. Og det gør vi, fordi vi ser mange positive tendenser i landsholdets spil under EM. For det første viser holdet, at det kan gennembryde selv stærke forsvar. Og for det andet vidner præstationer fra spillere som Stephan Andersen, Tobias Mikkelsen og Michael Krohn-Dehli om, at det glidende generationsskifte kan fortsætte relativt smertefrit", udtaler Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.
Danmark åbner VM-kvalifikationen lørdag 8. september i Parken mod Tjekkiet. Vinderne i de ni grupper kvalificerer sig direkte, mens de otte bedste to'ere mødes i play off-kampe. VM 2014 spilles i Brasilien.
Kvalificerer Danmark sig til VM i Brasilien?
JA 2,40
NEJ 1,55
(Find spillet under Fodbold - Landskampe - VM 2014)