Hos BetOnFinance kan du spille på NETS' forestående børsintroduktion. Børsintrospillet går ud på, at du skal spotte i hvilket interval, du tror, udbudsprisen ender i. Der er puljegaranti på 10.000 kroner.

Selskabet NETS, der bl.a. står bag dankortet og andre digitale betalingsløsninger, er på vej på fondsbørsen. 

Det er en stor dag for ejerne og de tusindvis af kommende aktionærer. Men det kan også blive en fin dag for dig, hvis du er i stand til at gætte, hvad kursen skal udbydes til. Det kan du spille på hos investeringsspillet BetOnFinance.

Man kunne også spille på DONGs børsintroduktion, og det var ifølge direktør Jeff Saul en succes.

"Vores spillere tog rigtigt godt imod spillet og beviste endnu en gang, at de er dygtige. De endte 2 kroner, eller 0,85%, fra den endelige afregningskurs. Aktieeksperter og analytikere ville være lykkelige, hvis de kunne forudse markedet med samme præcision," siger han i en pressemeddelelse.

For de spillere, der ramte det rene interval, var der en gevinst på odds 5,94. 

Der lukkes for indskud den 24. september, og spillet afgøres, når Nets går på børsen den 27. september 2016.

Gå til BetOnFinance her

Sådan kommer du i gang hos BetOnFinance

Kort sagt er BetOnFinance et investeringsspil, som kombinerer betting og aktiehandel.

 

Det er ligesom hestevæddeløb, men med aktier i stedet for heste. I hvert marked deltager 30 udvalgte aktier i væddeløbet, og du kan spille på hvilke, som vil ende i top3 eller bund3, eller du kan prøve kræfter med "indeksspillet," hvor du skal spille på, om indekset skal op, ned eller sidelæns.

 

Læs også BetXperts anmeldelse af BetOnFinance