Betfair * fejrer verdens største sports- og spille begivenhed, VM, ved at give £1 million i kontanter væk i en VM konkurrence.

Ved at registrere sig på sitet www.million.betfair*.com får man mulighed for gratis at deltage og svare på forskellige spørgsmål vedrørende de kommende kampe. Dermed tager man også del i kampen om kontanterne med en førstepræmie på £400.000.

Betfair * konkurrencen er enestående idet, at de £1 million bliver givet væk selvom ingen har svaret korrekt på alle spørgsmålene. Puljen vil blive delt mellem dem der har flest rigtige svar. Et andet element der gør konkurrencen unik er, at du kan melde dig til, hvornår det passer dig helt frem finalen fløjtes igang og stadig have chancen for at tage del i de £1 million, svarende til omkring 11 mio. danske kroner.

Jacob Weinreich, Betfairs Europæiske markedschef udtaler:

“Dette er en enestående mulighed for alle bare med en lille interesse for VM, at vinde mange penge. VM er uden tvivl højdepunktet denne sommer og vi håber at denne konkurrence vil gøre VM endnu mere spændende at følge.