Betfair * , verdens største spillebørs, blev i går aftes kronet som årets firma ved den årlige CBI/Real Business Growing Business Awards i London.

Ceremonien bestod foruden 600 af Storbritaniens ledende entreprenører også af Storbritaniens finansminister Gordon Brown, der sammen med direktøren for CBI priste deltagerne.

Andrew Black, en af Betfairs grundlæggere, var naturligvis stolt over den ny hæder: “Vi er stolte over at have fået en så prestigefyldt pris. Det er en stor ære at blive anerkendt på denne måde, specielt på en scene der rummer Storbritaniens førende forretningsfolk. Det er en fantastisk hyldest til såvel vores produkt som vores branche”.

Den årlige begivenhed er arrangeret i samarbejde mellem Real Business magazine og CBI (Confederation of British Industry) – og det er nu sjette år ceremonien har fundet sted.

Betfair * har på egen hånd formået at revolutionere den globale spilleindustri. Med launch for blot 4 år siden er det en præstation i sig selv allerede nu at være en af Storbritaniens førende internet-baserede forretninger – visionen er at blive verdens førende virksomhed indenfor branhcen.

Det privatejede firma pionerede med konceptet om “sports-børs” og har i dag mere end 450 ansatte i Hammersmith, London – og kundekartoteket har rundet 300.000.

Før torsdag aften har Betfair * tidligere modtaget hyldest for sine præstationer ved at modtage adskillige priser, herunder Ernst and Young Emerging Entrepreneur 2002 og den noble Queen’s Award for Enterprise i 2003.