Den pris-vindende spillebørs, Betfair*.com, har i dag fået udstedt licens i Australien. Licensen bevirker, at firmaets produkter nu er blåstemplet og kan markedsføres i Australien. Det er TGC, The Tasmanian Gaming Commission, der står som udsteder af licensen.

Samtidig med udstedelsen af licensen træder en joint venture aftale med det australske PBL, Publishing and Broadcasting Limited, i kraft.

Som operatør med licens i Australien vil Betfair* nu få samme adgang til markedet som de eksisterende aktører. De restriktioner, der tidligere var i enkelte del-stater, og som afholdt dele af befolkningen fra at kunne få adgang til Betfair*.com, er nu ophørt. Grunden til de tidligere restriktioner lå i, at Betfair* som oversøisk operatør uden licens ikke havde lov til at udbyde sig produkt i Australien.

”Det er kulminationen af 2½ års hårdt arbejde fra vores ansatte og rådgivere i England og Australien. Endnu vigtigere har det været at mange uahængige interessenter har kigget os efter i sømmene i mange, mange måneder – og på toppen af det flere af regerings instanser. Det har positioneret os som en fantastisk veletableret virksomhed, som de gerne vil udstede licensen til. Det er en bemærkelsesværdig præstation af Betfair*”, fortæller Mark Davies, kommunikations direktør i Betfair*.

Betfair* forventer at operere under den nye licens fra den 7. februar 2006.