Verdens førende betting virksomhed har fordoblet sine indtægter på tre år, mens antallet af aktive kunder er steget med 150% i samme periode

Højdepunkter fra finansåret 1. maj 2008 til 30. april 2009:

• Stor indtægtsstigning på 27% over de sidste 12 måneder; indtægterne er fordoblet i løbet af 3 år som følge af en plan om at udvide det internationale marked samt nye produkter.
Betfair* har i perioden indtjent £133 millioner og har ingen gæld.
• Justeret EBIDTA på £72 millioner, en fremgang på 29% fra 2008, til trods for betydelige investeringer.
• Overtagelsen af TVG Network giver Betfair* en markedsførende position i legal online betting i USA.
• De internationale kunder udgør nu 49% af den samlede indtjening (2008: 44%).
• Kontinuerlig investering i teknologi gør, at der gennemsnitlig udføres 6.4 millioner transaktioner om dagen.

Betfair* har haft endnu et stærk økonomisk år. Indtægterne steg således med 27% til £303 millioner takket været en treårig investeringsplan med nye produkter og internationalt fokus.

Antallet af aktive kunder er derudover steget med 25% til i alt 652,000.

Klarer sig godt over hele linien
Indtægter fra sports-delen er steget med 20%, hvilket gør Betfair* til den største online sportsspils-operatør i Europa. Derudover så firmaet også en indtægtsstigning på hele 31% på games-fronten – først og fremmest takket været lanceringen af Arcade og andre nye produkter. Store dele af Betfairs overskud er derudover kommet fra kunder uden fra UK, der således stod for 49% af de totale indtægter i sidste år.

I USA har Betfairs $50 millioner overtagelse af TVG Network givet firmaet en position blandt de allerstørste, og står således klar til at benytte sig af eventuelle lovgivningsmæssige ændringer på betting fronten. Betfair* har nu licens i UK, Italien Malta, Tyskland, Østrig, USA samt Australien.

David Yu, Chief Executive Officer of Betfair*, fortæller:

“Det har været et helt fantastisk, succesfuldt år for Betfair*. Vi har holdt os til vores bæredygtige langtidsplan, selv i recession. Vores konstante fokus på værdi for vores kunder samt vores store teknologi-investeringer har betydet, at virksomheden nu er godt placeret til en ledende rolle globalt. Vi vil derudover fortsætte med at lægge pres på de internationale markeder og innovere med nye produkter. Så jeg ser frem til endnu et spændende år.”

Stephen Morana, Chief Financial officer, fortæller:

“Vi er glade for, at vores treårige investeringsplan har vist sig at være så succesfuld, som tilfældet er. I den periode er vores virksomhed blevet fordoblet. Vi tror på derfor på, at vores solide plan, uden gæld, gør os i stand til at tage fordel af eventuelle kommende ændringer, specielt på det amerikanske marked, frem mod VM i 2010”.