The Sporting Exchange, firmaet bag Betfair*, verdens største spillebørs, har introduceret sit nye internet poker-site (www.betfairpoker.com). Resultatet er blevet et produkt, der tilbyder førsteklasses underholdning og en sikker platform for poker-interesserede.

På trods af det nye tiltag ikke er linket direkte til Betfairs normale hjemmeside på www.betfair*.com, vil produktet blive markedsført til den samme kundebase i såvel Norden og internationalt.

Online poker oplever fortsat en markant stigning i popularitet og tiltrækker et stadigt stigende antal spillere på alle niveauer. Betfair* føler sig sikker på, at successen fra spillebørsen vil kunne overføres til poker-sitet.

Betfair* er en klar leder i det globale billede af spillebørs markedet. Med introduceringen af betfairpoker vil vores brand blive markedsført på nye markedspladser”, udtaler Steve Ives, direktør for Betfair* Poker. “Betfair* Poker bliver den bedst integrerede poker platform på internettet og vi er sikre på, at vi hurtigt får etableret os selv på dette vækstfyldte marked”.

Betfair* Poker’s site er blevet udviklet med software fra CryptoLogic Inc, WagerLogic Limited.