Det er kun få dage siden, at Betfair* Poker lancerede sit ”Threedom Pass”. Den nye opfindelse er allerede blevet indløst. Svenske Patric Mårtensson kom nemlig til EPT’en i Deauville via Betfair* Poker, og pladsen ved finalebordet giver ham nu tre nye chancer i selvsamme turnering.

Svenske Patric Mårtensson scorede over en halv million kroner på sin 6. plads – og hvis han holder formen ved lige de kommende år, da kan det beløb vokse sig endnu større. Betfairs ”Threedom Pass” er en unik opfindelse i pokerbranchen, og ikke overraskende var det en begejstret svensker, der efterfølgende fik overrakt sin ekstra præmie.

- Threedom Passet gav finalen en ny betydning. Selvom jeg ikke gik helt til tops vidste jeg, at jeg nu har tre nye muligheder. Det er et alletiders incitament for dygtige pokerspillere at gå den vej rundt via Betfair* Poker, fortæller den 19-årige Mårtensson.

På udvalgte turneringer vil Betfair* Poker fremover give spillere, der kommer via en satellit turnering på eget site, chancen for at gøre Patric Mårtensson kunsten efter.

Et Threedom Pass udløses, når du kommer til finalebordet i en turnering, hvor du har kvalificeret dig ind via Betfair* Poker.