Mandag d. 19. december fik alle danske kunder hos Betfair* tilsendt en email, hvor man blev bedt om at indtaste sit CPR nummer hos Betfair*. Dette er et krav i den nye danske spillelov, der træder i kraft 1. januar 2012.

Deadline for indtastning er nu overskredet, hvilket betyder, at der nu er midlertidigt spærret for konti, hvor der ikke er indtastet CPR nummer.

Har du en spærret konto, bedes du derfor kontakte vores danske kundeservice på 32 71 46 61 eller [email protected] og oplyse dit CPR nummer. Herefter vil din konto blive genåbnet så hurtigt som muligt - der må dog desværre forventes ventetid.

Dette betyder også, at man pt. ikke kan åbne en ny konto, hvis man er bosiddende i Danmark eller på Grønland.

Har du indeståender på din konto, kan supporten hjælpe dig med at få disse udbetalt. Dette gælder også, hvis du ikke ønsker at oplyse Betfair* om dit CPR nummer, og kontoen derfor skal lukkes. Vi gør dog opmærksom på, at alle indeståender er 100% sikre hos Betfair*, og du til enhver tid vil kunne få dem udbetalt.

Den nye lovgiving vil også have betydning for de produkter, du kan benytte på Betfair*.com. Fremover vil det ikke være tilladt at spille på heste og hunde, hverken på danske eller udenlanske baner, på Betfair*.com. I en kortere periode vil vi også fjerne Multispil, Exhange Games og Arcade fra Betfair*.com for at tilpasse disse produkter til dansk lovgivning. Disse produkter vender dog stærkt tilbage i starten af 2012.

Vi beklager besværet disse ændringer medfører men glæder os samtidig til at være en del af det nye danske spillemarked i 2012.

For yderligere information bedes du kontakte vores danske kundeservice:

Kundeservice

E-mail:
[email protected]

Telefon:
Danmark: +45 32 71 46 61 (alle dage, 10-18.30)