Betfair * er stolte af at kunne offenliggøre købet af det dansk-startede pokersite, PokerChamps (www.pokerchamps.com) samt det danske IT-firma bag udviklingen af sitet, Aglet Technologies.

PokerChamps er i Danmark primært kendt grundet Gustav ’Gus’ Hansen, der har været firmaets ansigt udadtil. Samtidig er pokersitet hver fredag aften at finde i samarbejde med Kanal5, der har pokershows kørende.

Købet af det danske IT-firma Aglet betyder, at det danske firma nu kommer til at arbejde under navnet Betfair * Development Denmark. Enheden skal fremover arbejde med Betfairs poker platform og udvikle nye spil til Betfairs kunder.

”Vi er yderst tilfredse for at have købt et team af førsteklasses udviklere hos Aglet og udover det have købt en unik og særdeles populær poker platform”, siger Steve Ives, Director of Betfair * Games.

”Det nye team skal hjælpe os med at udvikle egne poker produkter samt en unik og integreret platform. Vores nuværende aftale med Cryptologic udløber næste år, og derfra vil Betfair * kunne operere med et in-house poker produkt.”

”Vi er stolte over at kunne videregive den viden og ekspertise vi har bygget PokerChamps på til Betfair * . PokerChamps fremstår i dag som en af de mest avancerede løsninger i verden”, udtaler danske Kevin Mikkelsen, der er grundlægger og direktør i Aglet Technologies.

”Som software programmører er vi naturligvis begejstrerede for at blive en del af et firma, der repræsenterer det fineste indenfor teknologi og produktudvikling”.

Kendt for sin innovative tilgang til spillebranchen via teknologi-stærke løsninger er det fortsat en del af Betfairs strategi at eje og udvikle eget software til kerneprodukter.

De to nye aftaler er en naturlig forlængelse af den politik.

Betfair * fastholder sin kurs med at investere i nye markeder og innovativ teknologi. Skabelsen af Betfair * Development Denmark er seneste kapitel i firmaets globale ekspansion.