Betfair * Poker starter 2008 med et gevaldigt brag. Allerede 1. januar blev dørene åbnet til den første udgave af Nordic Top Pair, som er en ny og innovativ turnering i hold-poker.

Nordic Top Pair har en præmiepulje på mere end 1,5 millioner danske kroner og byder desuden på herlige oplevelser. Hvert hold består af to spillere, hvilket i al enkelthed betyder at du kun behøver én ’buddy’, der kan hjælpe dig med på vejen mod kontanterne.

- De små hold med bare to spillere er unikt. Vi ved, at vores spillere ofte føler poker-spillet er lidt ensidigt, når de sidder alene og spiller. Derfor har vi søgt at lave en version, hvor det er let at komme igang med et hold og få fart på i turneringen, udtaler Jacob Weinreich, international markedschef hos Betfair * .

Turneringen løber over 12 uger, hvor der hver uge vil blive kvalificeret hold til de såkaldte lande-finaler. Der findes fire af disse, én for hver af de nordiske lande, og disse spilles i Tallinn, hvor alle hold flyves over.

Her vil 35 danske hold (70 spillere) i starten af maj dyste om ære, penge og en plads i den afgørende nordiske finale. Den nordiske finale mod de tilsvarende vindere fra Sverige, Norge og Finland udspilles på Gran Casino, Barcelona, i juni måned.

- Det er et ualmindeligt spændende koncept vi har fået mulighed for at arbejde med. Vi har haft stribevis af poker-spillere som har sukket efter en mere innovativ form end de klassiske turneringer. Den forespørgsel skulle nu være mødt og vi har afgjort store forventninger til Nordic Top Pair, fortæller Jacob Weinreich.

Første satellit spilles i aften, 3. januar, kl. 21.

Der kan læses mere om turneringen på http://ntpc. betfair * .com/