En af verdens førende udbydere af spil på nettet opruster:
BETANDWIN BLIVER TIL BWIN* OG SATSER PÅ GLOBAL GEVINST

Fra den 1. august ændrer spiludbyderen betandwin navn til bwin*. Navneændringen markerer samtidig overgangen til et globalt fokus for bwin*, der har som målsætning at blive nummer et inden for sportsvæddemål, spil og underholdning på nettet og på andre digitale platforme. Navnet bwin* havde Danmarkspremiere på banderne i kampen mellem AGF og FC Barcelona i Århus i fredags.

bwin* tager kampen op på det stadigt mere populære marked for sportsvæddemål, spil og underholdning på nettet og byder nu på op til 8.000 daglige spil inden for mere end 80 sportsgrene – alt sammen kommunikeret på 20 forskellige sprog.

Synlig tilstedeværelse i Danmark
I Danmark vil bwin* fremover markere sig med mange spændende tiltag – heriblandt fortsætte samarbejdet med den tidligere landsholdskæmpe Jan Mølby. Fodbolden er skiftet ud med spillekort, og nu gælder det hans nye karriere som pokerspiller, hvor han allerede er stillet op i flere internationale turneringer for spiludbyderen.

I fredags var det første gang herhjemme, at navnet bwin* blev kommunikeret. Det nye navn var på banderne under kampen mellem de lokale Århus-helte fra AGF og verdensstjernerne fra FC Barcelona. Champions League-mestrene er et blandt flere prominente tophold, som bwin* sponserer. Andre hold er fx AC Milan og Werder Bremen.

Tydeligt budskab skal føre bwin* frem
Det funktionelle og beskrivende navn ”bet and win” (væd og vind) har i et længere stykke tid ikke været en passende beskrivelse for et underholdningsudbud, der i dag omfatter meget mere end sportsspil, fx er poker blevet utroligt populært hos brugerne.

“Igennem en to-årig periode er det lykkedes os at skabe en kommunikationsbasis, der har hjulpet med at ændre betandwin til den nye mærkeplatform bwin*, som dækker et bredt produktportefølje. bwin* er ikke bare mere generisk og lettere at huske, men tillader os også at kommunikere hurtigere end tidligere. bwin* er, med hensyn til alle vores krav, derfor det rigtige valg for et paraplymærke,” fortæller Manfred Bodner, bwin* Co-CEO.