Den britisk baserede bookmaker, Bet365*, er i dag blevet tilføjet vores bookmaker-guide. Og de lægger hårdt ud med et stærkt tilbud på aftenens brag mellem Manchester United og Milan i Champions League.

Bet365* er blevet indlemmet i vores guide på baggrund af en stor bredde i spiludbuddet, konkurrence-dygtige odds, og fordi de ligger med helt i fronten af markedet når det kommer til udbud af specialspil, som f.eks. 1. målscorer, over/under, halvleg/fuldtid, antal hjørnespark, osv.

Som det også fremgår af vores anmeldelse af Bet365* på http://www.betxpert.com/bookmakere/details.asp?id=24 udbyder de stort set aldrig en kamp eller begivenhed uden at der også er specialspil på den. Hvilket - sammen med de ovennævnte karakteristika - gør Bet365* til et godt bud på en bookmaker som er god at have med i sin private portefølje af foretrukne bookmakere.

Scor op til 250 kr. bonus - kun i dag!
For de hurtige er der tilmed en god bonus at score til aftenens 1/8-finale i Champions League på Old Trafford mellem Manchester United og Milan. Tilbuddet gælder både nye og eksisterende kunder hos Bet365*, og går i sin enkelhed ud på at placere et spil på kampen, hvorefter man fra 2. halvlegs start kan placere et gratis spil på Bet365*´s live betting på samme beløb, dog max. til 250 kr.

De nærmere betingelser for at få fingre i bonus, som altså kun er gyldig frem til kampstart i aften d. 23. februar kl. 20:45, kan ses i bonus-beskrivelsen i højre margin af vores anmeldelse af Bet365* på http://www.betxpert.com/bookmakere/details.asp?id=24

Vi byder velkommen til Bet365*!