Bet365* giver et gratis livebet på 250 kr. til alle kunder der placerer et spil på Real Madrid-Manchester United før kampstart...

Real Madrid og Man Utd er begge blandt de sidste 16 i UEFA Champions League. I dag mødes de to hold på Santiago Bernabeu Stadium, og Bet365* tilbyder dig et gratis livebet for at gøre det endnu mere spændende!

Livebettet skal benyttes på samme kamp, altså i aftenens opgør mellem Real Madrid og Manchester United.

For at kvalificere dig til dit gratis livebet skal du før kampstart placere et single væddemål, og når kampen er startet, skal du placere et single væddemål på et liveoddsmarked. Dit gratis livebet skal betales og placeres på den sædvanlige måde. Hvis dit livebet (hvis du placerer flere, er det det FØRSTE det drejer sig om) tabes, refunderer Bet365* denne indsats, op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. 250 kr. eller tilsvarende i anden valuta).

Som altid er der hos Bet365* masser at vælge mellem med over 70 liveoddsmarkeder tilgængelige gennem hele kampen inkl. Næste mål, Antal mål, Antal hjørnespark, Halvleg - Resultat, Fuldtid - Resultat og meget, meget mere.

Husk at læse gældende regler og vilkår hos Bet365*.