Harry Redknapps formstærke Tottenham drager til Anfield på mandag den 6. februar for at spille mod Kenny Dalglishs Liverpool, og Bet365* giver et gratis liveoddsvæddemål for at gøre kampen ekstra spændende.

Placer et før-kampvæddemål på kampen Liverpool v Tottenham - så giver Bet365* dig et gratis liveoddsvæddemål (op til 250 kr.) til samme indsats på den store kamp.

For at kvalificere dig skal du placere et væddemål før kampstart, og når kampen er i gang, skal du placere et liveoddsvæddemål på kampen. Hvis dit FØRSTE liveoddsvæddemål tabes, refunderes indsatsen op til værdien af din største indsats før-kamp (maks. 250 kr.).

Som altid er der rigeligt at vælge mellem med over 60 liveoddsmarkeder tilgængelige gennem hele kampen inklusiv Næste mål, Total antal mål, Antal hjørnespark, Halvleg - Resultat, Fuldtid - Resultat og meget, meget mere.

Besøg Bet365

Regler og vilkår for dette tilbud

  1. Værdien af det gratis væddemål svarer til værdien af indsatsen på det største single før-kampvæddemål placeret af en kunde hos Bet365* på Premier League-kampen Liverpool v Tottenham, som spilles på mandag den 6. februar 2012, op til maksimum 250 kr.
  2. Gratis væddemål anses som dit første single liveoddsvæddemål placeret på Premier League-kampen Liverpool v Tottenham, som spilles på mandag den 6. februar 2012.
  3. Bemærk venligst at før-kamp defineres som væddemål placeret hos Bet365* før kick-off på Premier League-kampen Liverpool v Tottenham, som spilles på mandag den 6. februar 2012, og liveodds defineres som alle væddemål, der placeres efter kick-off.
  4. Væddemål skal betales og placeres efter de normale regler. Taber du dit gratis væddemål, bliver indsatsen refunderet til din konto indenfor to timer efter at kampen er slut. Værdien af gratisvæddemål pr. kunde er maksimum 250 kr.
  5. Hvis mere end ét valg er placeret på den samme spillekupon for liveodds, så bliver gratisvæddemålet betragtet som det, der står først på kuponen.
  6. Hvis der er brud på vilkårene for vores markedsføringstilbud, eller tilfælde hvor der er bevis for at en række væddemål indgået af en kunde eller en gruppe kunder, som på grund af forbedret udbytte via indbetalingsbonus, forhøjet betaling, gratis væddemål eller alle andre tilbud resulterer i garanteret kundeprofit, uanset resultatet, forbeholder Bet365* sig ret til at ignorere bonuselementet ved sådanne tilbud, og efter eget skøn enten afgøre væddemålene med de korrekte odds, annullere det gratis væddemål eller annullere ethvert væddemål finansieret af indbetalingsbonussen. Ydermere forbeholder Bet365* sig retten til at pålægge kunden administrative gebyrer, op til værdien af indbetalingsbonussen, det gratis væddemål eller ekstrabetaling, for at dække de administrative udgifter. Vi forbeholder os retten til at bede en hvilken som helst kunde om at fremskaffe tilstrækkelig tilfredsstillende dokumentation om kundens identitet, før vi krediterer deres konto med bonus, gratis væddemål eller andre tilbud.
  7. Alle kundetilbud er begrænset til ét pr. person, familie, husstandsadresse, e-mail-adresse, telefonnummer, samme kontonummer (f.eks. kreditkort, neteller osv.) samt delt computer, fx på skoler, offentlige biblioteker eller arbejdspladser. Vi forbeholder os retten til at trække eventuelle tilbud eller alle tilbud til enhver kunde eller kundegruppe tilbage. Tilbuddene gælder kun for kunder som har lavet en indbetaling af rigtige penge hos Bet365*.
  8. Bet365* forbeholder sig retten til at ændre, annullere, afvise eller tilbagekræve ethvert tilbud.
  9. Dette tilbud gælder ikke for kunder bosiddende i Rusland, Ukraine, Armenien, Vietnam, Hviderusland, Kroatien, Serbien, Lithauen, Kazakhstan, Letland, Slovenien, Georgien, Moldova, Makedonien, Romanien, Polen, Portugal, Bulgarien, Tjekkiet, Ungarn, Slovakiet, Kina og Taiwan.
  10. Alle tilbud fra Bet365* er tiltænkt fritidsspillere, og Bet365* forbeholder sig retten til at begrænse enhver kundes adgang til ethvert tilgængeligt tilbud eller dele af det.