Bet365* tilbyder et risikofrit livebet til Premier League-topkampen mellem Arsenal og Manchester City. Bet på kampen og få livebet på op til 250 kr. Taberen af kampen vil miste værdifuldt terræn i mesterskabskampen inden vi går ind i det hektiske juleprogram.

Bet365* er i det gavmilde hjørne med et livebet-tilbud forud for mandagens Premier League-topkamp mellem mesterskabskandidaterne fra Arsenal og Manchester City.

Bookmakerens kampagnetilbud er efter vores mening en af branchens allerbedste og kan uden tvivl give lidt krydderi til denne vigtige kamp i toppen af Premier League.

Mandag mødes de to største favoritter til at løbe med årets sejr i Premier League, når Manchester City gæster Arsenal i London. Taberen vil tabe stort terræn i kampen om mesterskabet og komme ind med en spand iskoldt vand i hovedet inden det meget hektiske - og ofte afgørende - juleprogram. Ingen hold kan derfor tåle at tabe, men vil også utroligt gerne vinde.

Sådan gør du:

  • Tryk på Bet365 her - eller gå til kampagnen via link nederst. Placér et single før-kampvæddemål på kampen mellem Arsenal og Manchester City, og så giver Bet365 dig et risikofrit live-væddemål på kampen til samme værdi (max 250kr).
  • Dit risikofrie liveodds-væddemål skal betales og placeres på den sædvanlige måde, og hvis dit FØRSTE liveodds-væddemål tabes, refunderer Bet365 denne indsats op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. 250 kr).
  • Tilbagebetalinger krediteres indenfor to timer fra kampens afslutning.
  • Regler og vilkår gælder.

Mandag 21. december kl. 21:00

Arsenal Uafgjort Manchester City
2,37 3,40 2,90
Bet365
Bet365 Bet365