Bet365 tilbyder et risikofrit live-bet til Premier League-braget på Emirates Stadium mellem Arsenal og Liverpool. Bet på kampen og få livebet på op til 250kr.

Der er lagt op til et spændende Premier League-brag, når Liverpool med deres nye bomber Christian Benteke skal forsøge at skyde Arsenal i sænk.

Manager Brendan Rodgers har desuden forstærket defensiven med både Nathaniel Clyne og Joe Gomez, og Liverpool kommer til Emirates Stadium med to 1-0 sejre i træk efter at have mødt Stoke og Bournemouth i de første spillerunder.

Den nye Gunners-keeper Petr Cech fik en skidt Premier League-start under Wenger, da Arsenal meget overraskende tabte deres første hjemmekamp i denne sæson og West Ham kunne fejre en 2-0 sejr.

Det lykkes dog at komme tilbage på sejrskurs med 2-1 sejren i seneste kamp mod Crystal Palace, hvor den franske angriber Olivier Giroud åbnede ballet med en pragtscoring.

Arsenal tager favoritværdigheden i et opgør, der faktisk kan vise sig at være ret vigtig i forhold til forventningerne til begge mandskaber i denne sæson.

Bet365 er i det gavmilde hjørne med et kampagnetilbud med et livebet på op til 250kr.

 

Sådan gør du:

 • Placér et single før-kampvæddemål på kampen mellem Arsenal og Liverpool, og så giver Bet365 dig et risikofrit live-væddemål på kampen til samme værdi (max 250kr).
 • Dit risikofrie liveodds-væddemål skal betales og placeres på den sædvanlige måde, og hvis dit FØRSTE liveodds-væddemål tabes, refunderer Bet365 denne indsats op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. 250 kr).
 • Tilbagebetalinger krediteres indenfor to timer fra kampens afslutning.

Mandag 24. august kl. 21:00 (se MatchCenter)

Arsenal Uafgjort Liverpool
1,75 4,00 5,00
Bet365
Bet365
Bet365

Som altid er der masser at vælge imellem med mere end 70 Liveoddsmarkeder tilgængelige under kampen inklusive Næste mål, Antal mål, Antal hjørne, Halvleg - Resultat, Fuldtid - Resultat og meget, meget mere.

Regler og vilkår
 • Dette tilbud gælder for væddemål placeret på Premier League-kampen mellem Arsenal og Liverpool, som spilles på mandag den 24. august 2015.
 • Værdien af risikofrit væddemål er lig indsatsen af dit største single før-kampvæddemål, placeret på Premier League-kampen mellem Arsenal og Liverpool, som spilles på mandag den 24. august 2015, op til et maksimum på 250 kr*. Før-kampvæddemål, som lukkes helt eller delvist via Luk væddemål-funktionen, gælder ikke for dette tilbud, hvad end det lukkes før kampen eller under kampen. Dit største før-kampvæddemål som ikke lukkes helt eller delvist via Luk væddemål-funktionen er kvalificeret (op til 250 kr*).
 • Risikofrie væddemål anses som dit første singlevæddemål placeret i løbet af Premier League-kampen mellem Arsenal og Liverpool, som spilles på mandag den 24. august 2015. Hvis dit første single før-kampvæddemål lukkes helt eller delvist via Luk væddemål-funktionen, vil du ikke længere være kvalificeret til dette tilbud.
 • Bemærk at 'før-kamp' defineres som væddemål, der placeres før kampstart for Premier League-kampen mellem Arsenal og Liverpool, som spilles på mandag den 24. august 2015, og 'Liveodds' defineres som væddemål, der placeres efter kampstart.
 • Alle væddemål skal betales og placeres på sædvanlig vis. Hvis dit risikofrie væddemål taber, så refunderes din indsats til din konto indenfor to timer efter, at kampen slutter. Øvre grænse for det risikofrie væddemål per kunde er 250 kr*.
 • Hvis mere end et Liveoddsvalg placeres på samme kupon, anses det risikofrie væddemål for at være det, der står først på kuponen.
 • Hvis der er brud på vilkårene for vores markedsføringstilbud, eller tilfælde, hvor der er bevis for at en række væddemål indgået af en kunde eller en gruppe kunder, som på grund af forbedret udbytte via indbetalingsbonus, forhøjet betaling, gratis væddemål, risikofrie væddemål, eller alle andre tilbud resulterer i garanteret kundeprofit, uanset resultatet, forbeholder bet365* sig retten til at ignorere bonuselementer ved sådanne tilbud, og efter eget skøn enten afgøre væddemålene med de korrekte odds, annullere det gratis eller risikofrie væddemål eller annullere ethvert væddemål finansieret af indbetalingsbonussen. Ydermere forbeholder bet365* sig retten til at pålægge kunden administrative gebyrer, op til værdien af indbetalingsbonussen, det gratis væddemål, det risikofrie væddemål eller ekstrabetaling, for at dække de administrative udgifter. Vi forbeholder os retten til at bede en hvilken som helst kunde om at fremskaffe tilstrækkelig tilfredsstillende dokumentation om kundens identitet, før vi krediterer deres konto med bonus, gratis væddemål, risikofrit væddemål eller andre tilbud.
 • Alle kundetilbud er begrænset til ét per person, familie, husstandsadresse, e-mailadresse, telefonnummer, samme kontonummer (f.eks. kreditkort, NETeller osv.) samt delt computer, f.eks. på offentlige biblioteker eller arbejdspladser. Vi forbeholder os retten til at trække eventuelle tilbud eller alle tilbud til enhver kunde eller kundegruppe tilbage efter vores eget skøn. Tilbuddene gælder kun for kunder, som har lavet en faktisk indbetaling hos bet365*.
 • bet365* forbeholder sig retten til at ændre, annullere, afvise eller tilbagekræve ethvert tilbud.
 • Beboere i følgende lande kan ikke deltage i dette tilbud: Armenien, Bulgarien, Georgien, Hviderusland, Italien, Kasakhstan, Kina, Kroatien, Letland, Litauen, Makedonien, Moldova, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Taiwan, Tjekkiet, Ungarn, Ukraine, Usbekistan, Vietnam.
 • Alle tilbud fra bet365* er tiltænkt fritidsspillere, og bet365* forbeholder sig retten til at begrænse enhver kundes adgang til ethvert tilgængeligt tilbud eller dele af det.