Bet365* tilbyder et risikofrit live-bet til Champions League-braget mellem PSG og Barcelona. Bet på kampen og få freebet op til 250 kr.

Parc des Princes danner rammer om et yderst spændende kvartfinalebrag, når den franske storklub Paris Saint-Germain tager imod Lionel Messi, Luis Suarez, Neymar og resten af Barcelona-stjernerne.

Der er lagt op til en underholdende fodboldfest i den franske hovedstad, og Bet365* har kørt et livebet-tilbud i stilling til at øge spændingen til kampen.

Få risikofrit Liveoddsvæddemål op til 250kr.

Placér et single før-kampvæddemål på Champions League-kvartfinalen, og så giver Bet365* dig et risikofrit væddemål til samme værdi på dette opgør mellem PSG og Barcelona.

For at kvalificere dig til dit risikofrie liveodds-væddemål skal du placere et single væddemål før kampstart, og efter kampen er startet, skal du placere et single liveodds-væddemål.

Dit risikofrie liveodds-væddemål skal betales og placeres på den sædvanlige måde, og hvis dit FØRSTE liveodds-væddemål tabes, refunderer Bet365* denne indsats op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. 250 kr).

Onsdag 15. april kl. 20:45

PSG Uafgjort Barcelona
4,75 3,90 1,80
Bet365
Bet365 Bet365

Som altid er der masser at vælge imellem med mere end 70 liveoddsmarkeder tilgængelige under kampen inklusive Næste mål, Antal mål, Antal hjørne, Halvleg - Resultat, Fuldtid - Resultat og meget mere.

Regler og vilkår

 • Dette tilbud gælder for væddemål, der er placeret på Champions League-kampen mellem PSG og Barcelona, der spilles på onsdag den 15. april 2015.
 • Værdien af risikofrit væddemål er lig indsatsen af dit største før-kamp-væddemål placeret på Champions League-kampen mellem PSG v Barcelona, der spilles på onsdag den 15. april 2015, op til et maksimum af 250 kr*. Før-kampvæddemål, der lukkes delvist eller helt via Luk væddemål-funktionen, er ikke kvalificeret til dette tilbud, hvad end det lukkes før eller under kampen. Det største før-kampvæddemål, der ikke lukkes delvist eller helt via Luk væddemål-funktionen, er kvalificeret (op til 250 kr*).
 • Risikofrit væddemål anses for at være dit første single væddemål placeret i løbet af Champions League-kampen mellem PSG v Barcelona, der spilles på onsdag den 15. april 2015. Hvis dit første single Liveoddsvæddemål lukkes delvist eller helt via Luk væddemål-funktionen, er du ikke længere kvalificeret til at modtage dette tilbud.
 • Bemærk at 'før-kamp' defineres som et væddemål, der placeres før kampstart af Champions League-kampen mellem PSG v Barcelona, der spilles på onsdag den 15. april 2015, og 'Liveodds' defineres som et væddemål, der placeres efter kampstart.
 • Både dit før-kamp- og dit Liveoddsvæddemål skal betales og placeres på den sædvanlige måde. Hvis dit risikofrie væddemål tabes, refunderes din indsats til din konto indenfor to timer, efter kampen er færdig. Det maksimale risikofrie væddemål per kunde er 250 kr*.
 • Hvis der er placeret mere end ét Liveoddsvæddemål på samme kupon, anses det risikofrie væddemål som det første på kuponen.
 • Hvis der er brud på vilkårene for vores markedsføringstilbud, eller tilfælde, hvor der er bevis for at en række væddemål indgået af en kunde eller en gruppe kunder, som på grund af forbedret udbytte via indbetalingsbonus, forhøjet betaling, gratis væddemål, risikofrie væddemål, eller alle andre tilbud resulterer i garanteret kundeprofit, uanset resultatet, forbeholder bet365* sig ret til at ignorere bonuselementer ved sådanne tilbud, og efter eget skøn enten afgøre væddemålene med de korrekte odds, annullere det gratis eller risikofrie væddemål eller annullere ethvert væddemål finansieret af indbetalingsbonussen. Ydermere forbeholder bet365* sig retten til at pålægge kunden administrative gebyrer, op til værdien af indbetalingsbonussen, det gratis væddemål, det risikofrie væddemål eller ekstrabetaling, for at dække de administrative udgifter. Vi forbeholder os retten til at bede en hvilken som helst kunde om at fremskaffe tilstrækkelig tilfredsstillende dokumentation om kundens identitet, før vi krediterer deres konto med bonus, gratis væddemål, risikofrit væddemål eller andre tilbud.
 • Alle kundetilbud er begrænset til ét pr. person, familie, husstandsadresse, e-mail-adresse, telefonnummer, samme kontonummer (f.eks. kreditkort, neteller osv.) samt delt computer, f.eks. på offentlige biblioteker eller arbejdspladser. Vi forbeholder os ret til at trække eventuelle tilbud eller alle tilbud til enhver kunde eller kundegruppe tilbage efter vores eget skøn. Tilbuddene gælder kun for kunder, som har lavet en faktisk indbetaling hos bet365*.
 • bet365* forbeholder sig retten til at ændre, annullere, afvise eller tilbagekræve ethvert tilbud.
 • Kunder fra følgende lande er ikke kvalificeret til dette tilbud: Armenien, Bulgarien, Georgien, Hviderusland, Irland, Italien, Kasakhstan, Kina, Kroatien, Letland, Litauen, Makedonien, Moldova, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Taiwan, Tjekkiet, Storbritannien, Ukraine, Ungarn, Usbekistan, Vietnam.
 • Alle tilbud fra bet365* er tiltænkt fritidsspillere, og bet365* forbeholder sig retten til at begrænse enhver kundes adgang til ethvert tilgængeligt tilbud eller dele af det.