Fodboldstjernerne mødes i CL-kvartfinalerne med PSG-Barcelona, Madrid-lokalbraget, Porto-Bayern og Juventus mod Monaco. Vi har set nærmere på oddsene.

Vi skal have gang i Champions League-bolden, og der er virkelig lagt op til nogle ultraspændende kvartfinaler. 

Atlético Madrid-Real Madrid

Der skal nok komme gang i lægterne på Vicente Calderón, hvor det spanske mesterhold Atlético Madrid tager imod de forsvarende Champions League-mestre Real Madrid.

Atlético Madrid kan ikke helt følge med Barcelona og Real Madrid i La Liga-tabellen, men i seneste indbyrdes opgør blev Real-stjernene besejret med hele 4-0 af lokalrivalerne.

Men med målmaskinen Cristiano Ronaldo i topform er det nu Real Madrid, der tager favoritværdigheden.

Tirsdag 14. april kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Atlético Madrid Uafgjort Real Madrid
2,90 3,40 2,60
Scandic Bookmakers
Ladbrokes
Bet365

Juventus-Monaco

Næste stop på Champions League-karrusellen er Torino, hvor Juventus tager imod Monaco på fortet Juventus Stadium. Juve-manager Allegri har ført det sejrsvante Torino-mandskab til en sikker førsteplads i Serie A og med en skarp Carlos Tévez blev tyske Dortmund kørt over af de italienske mestre i ottendelsfinalerne, hvor Juventus gik videre med samlet 5-1.

Der er ganske vist ikke de store verdensstjerner i Monaco-truppen, men i ottendelsfinalerne fik de hentet en overraskende 3-1 sejr på Emirates Stadium mod ellers formstærke Arsenal. I returkampen fik Arsenal en 2-0 sejr, men Monaco tog kvartfinalebilletten på reglen om flest mål scoret på udebane.

Rundens højeste odds er på en Monaco-sejr, der belønnes med odds 9.

Tirsdag 14. april kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Juventus Uafgjort Monaco
1,45 4,20 9,00
Ladbrokes
Unibet
Danske Spil

PSG-Barcelona

Vi skal igen til Parc des Princes for at opleve braget mellem PSG og Barcelona. Disse to storklubber mødtes også i gruppespillet, hvor vi blev præsenteret for nogle underholdende og målrige kampe. PSG besejrede Barcelona med 3-2 i Paris, men tabte så også efterfølgende med 3-1 i Barcelona.

I ottendelsfinalerne måtte PSG ud i forlænget spilletid mod Chelsea, hvor den brasilianske forsvarsspiller Thiago Silva kom i fokus ved først at begå et straffespark og derefter blive den store helt med den frelsende udligning på Stamford Bridge.

Der var ikke helt samme drama, da Barcelona sendte Manchester City ud med samlet 3-1, og der er da også mest tiltro til de katalanske stjerner.

Onsdag 15. april kl. 20:45 (Se MatchCenter)

PSG Uafgjort Barcelona
4,50 3,70 1,87
Danske Spil
Betsafe
Unibet

Porto-Bayern München

Vi slutter af på Estádio Do Dragão, hvor Pep Guardiola´s Bayern-drenge skal møde Porto. Den tyske storklub lavede en regulær magtdemonstration, da de besejrede Shakhtar Donetsk med hele 7-0 i ottendelsfinalerne.

Bayern München er natruligvis favoritter, men Porto viste nu også god form ved at eliminere Basel med samlet 5-1 i deres ottendelsfinaler, så måske Porto med den colombianske angriber Jackson Martínez kan overrumple Bayern-defensiven.

Onsdag 15. april kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Porto Uafgjort Bayern München
5,00 3,75 1,76
Bet365 Scandic Bookmakers Betsafe

Disse hold booker billet til semifinalerne

Kvalificerer sig til semifinalerne

Odds Bookmaker
Atlético Madrid 2,75 Unibet
Real Madrid 1,50 Bet365

Kvalificerer sig til semifinalerne

Odds Bookmaker
Juventus 1,30 Unibet
Monaco 3,55
Partybets

Kvalificerer sig til semifinalerne

Odds Bookmaker
PSG 4,00 Partybets
Barcelona 1,30 Danske Spil

Kvalificerer sig til semifinalerne

Odds Bookmaker
Porto 6,25 Betsafe
Bayern München 1,14
Sportingbet
Real Madrid