Onsdag 5. marts gik den nye danske bookmaker, Bet25, i luften, og som flere i branchen havde gættet på, er det med tele- og mediegiganten TDC om bord.

Efter måneders venten er det nyeste medlem af kredsen af danske spiludbydere i luften. Bet25.dk er født.

Hjemmesiden, som fra lanceringen er tilgængelig både på web og mobilt, er blevet til i et samarbejde mellem TDC og Ecosys, som huser flere fremtrædende personer fra det tidligere Bet24, bl.a. Holger Kristiansen.

Hvor Bet25 gennem mange måneder har været åbne omkring den forestående lancering via Ecosys-netværket (bl.a. via spillehjemmesiden Odds1, og tv-kanalen Kanal Sport), har TDC's involvering i projektet været hemmeligholdt for offentligheden helt frem til lanceringen. Da TDC i mandags meldte ud at de i denne uge ville gå ind i spillebranchen via ekstern partner, var der mange der lagde to og to sammen, men først nu har TDC åbent afsløret samarbejdet via en pressemeddelelse.

Ingen velkomstbonus, men andre tilbud

I modsætning til de fleste andre bookmakere har Bet25 ingen velkomstbonus til nye kunder. Til gengæld er hvert 25. bet gratis (op til den mindste indsats blandt de foregående 24 spil). Den nye danske bookmaker fejrer desuden sin fødsel med en periode på 25 dage hvor der hver dag tilbydes et populært spilobjekt til et odds som er 25% højere end hvad selskabets oddssættere bedømmer det rigtige odds til at være (max-indsats: 250 kr per spil).

Bet25s tredje tiltag lyder som en blanding af smart marketing-tænkning og oprigtig sports-interesse. Selskabet har nemlig besluttet at donere 25% af brutto-spilleindtægterne efter spilleskat til danske sportsklubber. Præcis hvilke klubber pengene går til, er op til kunderne.

Dansk fokus

I det hele taget har Bet25 tydeligt dansk fokus. Bookmakeren lover at tilbyde mange danske livebettingkampe og også have odds på diverse udenoms-sportslige begivenheder, fra Melodi Grand Prix over Big Brother til Folketingsvalg.

Det rød-hvide fokus ses også i vilkårene for ind- og betaling. Kunder kan kun ind- og udbetale via betalingskort eller bankkonto (dvs ikke via Skrill eller Neteller), og de kan kun spille i danske kroner (ikke fx Euro).