I januar fik Bet24 Poker en EU-licens og nu har man også fået papir på, at gevinster vundet hos selskabet er skattefrie. Dette er opnået ved at indhente et bindende svar hos SKAT.

I slutningen af januar i år kunne Bet24 berette at man havde opnået en EU-licens for pokerrummet. En særedeles eksklusiv licens som det har taget over et år at fremskaffe grundet meget strenge krav til licenshavere. Nu har selskabet fået det endegyldige bevis på at EU licensen også holder vand i det danske skattesystem ved, at indhente et såkaldt bindende svar fra SKAT.

”Det er rigtigt dejligt at få bindende svar fra SKAT. Vores mange danske brugere har jo fulgt med i hele skatte- og licensjunglen, og ytret ønske om, at vi også fik et bindende svar fra SKAT. Dette ønske har vi naturligvis opfyldt, da vi gerne går igennem ild og vand for vores pokerspillere. Rent praktisk betyder det ikke så meget for os som selskab, men nu kan vores danske kunder altid henvise til dette bindende svar, når snakken falder på skattefritagelse”, udtaler Chris Dahl, pokermanager hos Bet24.

Bet24 Poker holder til på Ongame-netværket, og EU-licensen er udstedt af myndighederne på Gibraltar.