I går blev det offentliggjort at Bet24 er ny hovedsponsor for Premier League klubben Blackburn Rovers.

Efter et år som sponsor tager det skandinavisk ejede spilleselskab skridtet fuldt ud, og bliver hovedsponsor for det nordengelske hold fra og med sæsonen 2006/07.

Blackburn, som for øjeblikket ligger i den øverste halvdel af tabellen, har en stærk tilknytning til det skandinaviske gennem den norske landsholdsstjerne Morten Gamst Pedersen, som til daglig spiller i klubben.

”Det er et utroligt spændende skridt for os at blive hovedsponsor for en Premier League klub, og at vi med aftalen også får en af de mest attraktive norske fodboldspillere med på holdet, er rigtig glædeligt”, udtaler Holger Kristiansen fra Bet24.

Bet24 har samtidig indgået aftale med Leeds United om at blive hovedsponsor fra starten af næste sæson. Leeds, som er en af de mest traditionsrige klubber med en stor fanskare verden over, befinder sig for tiden i den næstbedste række, The Championship, hvor de kæmper om oprykning til Premier League. Bet24 er i indeværende sæson den næststørste sponsor i klubben, og ser nu frem til at udvikle samarbejdet videre som ny hovedsponsor.