I løbet af efteråret 2011 udvider vi porteføljen af anmeldte bookmakere, og nu er bet-at-home blevet tilføjet som den foreløbigt første i rækken.

Bet-at-home, som oprindeligt er fra Østrig, men som i dag har licens på Malta, har eksisteret i over 10 år, og har længe været efterspurgt blandt vores brugere.

Vi har nu kigget dem grundigt efter i sømmene, og det er der kommet en anmeldelse ud af, som kan ses på http://www.betxpert.com/bookmakere/bet-at-home 

Skattefri gevinster og 750 kr. i bonus

Med EU-licens fra Malta udmærker bet-at-home sig ved at gevinster er at betragte som skattefri for kunder bosat i Danmark. Desuden tilbyder bet-at-home lige nu op til 750 kr. i indbetalings-bonus til alle nye kunder (50% af første indbetaling).

Indrømmet: den palette af bookmakere vi allerede har i anmeldt i vores guide på http://www.betxpert.com/bookmakere repræsenterer i høj grad det bedste af det bedste på markedet pt. Tilføjelsen af bet-at-home vender derfor ikke op og ned på verdensordenen, for lad det være sagt med det samme:

Bet-at-home's tilbagebetaling ligger i den lavere ende af markedet, ligesom garvede spillere sandsynligvis vil savne visse spiltyper, som fx. asian handicap. Når det er sagt, så er det vores indtryk at bet-at-home vil bidrage til at gøre listen over anmeldte bookmakere mere komplet, da der trods alt også er flere positive ting at hente hos dem.

Udover at være et fornuftigt alternativ for "fritids-spillerne" som prioriterer at spille hos bookmakere med et stort spiludbud, stikker bet-at-home i ny og næ ud med højeste odds på visse begivenheder. For de spillere der ønsker en komplet portefølje, bør det altså også inkludere bet-at-home hvis man er seriøs i sin jagt på optimering og altid ønsker at kunne spille til højeste odds i markedet. 

Flere bookmakere på vej

Som nævnt indledningsvist har vi pt. øje på en række bookmakere som vi agter at føje til listen over anmeldte bookmakere, i bestræbelserne på at gøre den mere komplet.

Der er i første omgang tale om overvågning af en håndfuld bookmakere, og i den takt vi beslutter os for at blåstemple dem, vil de blive tilføjet bookmaker-guiden.