Sponsoreret indhold fra NordicBet

Hvis blå blok som ventet overtager regeringsmagten ved det kommende valg, bliver det ifølge bookmakeren NordicBet svært at komme uden om Bertel Haarder som ny formand for Folketinget efter Mogens Lykketoft.

Senest til september skal Folketinget have ny formand, da den erfarne socialdemokrat Mogens Lykketoft forlader posten til fordel for det ærefulde hverv som leder af FN's generalforsamling. Afløseren skal ifølge bookmakeren NordicBet findes i blå blok, som p.t. står til at vinde regeringsmagten, og her peger pilen på Venstres Bertel Haarder, der er helt nede i odds 1,35 hos NordicBet*. Nummer to på listen er Lars Barfoed fra Det Konservative Folkeparti, mens de to garvede SF'ere Steen Gade og Holger K. Nielsen er gode bud på en folketingsformand, hvis den røde regering fortsætter.

"Bertel Haarder er af flere årsager vores klare favorit til at overtage sædet som folketingsformand efter Mogens Lykketoft. Han har den rette alder og en masse erfaring efter en menneskealder i dansk politik. Modsat en kandidat som Pia Kjærsgaard er Bertel Haarder bredt respekteret og vil kunne få opbakning fra begge sider af Folketingssalen, hvilket er nødvendigt for at kunne stå i spidsen for folkestyret. Endelig er Haarder en del af blå blok, som ser ud til at vinde det kommende valg," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Hvem bliver den næste formand for Folketinget?
Bertel Haarder, V 1.35
Lars Barfoed, K 5.75
Claus Hjort Frederiksen, V 7.00
Hans Christian Schmidt, V 8.50
Steen Gade, SF 9.50
Holger K. Nielsen, SF 9.50
Pia Kjærsgaard, DF 10.00
Henrik Dam Kristensen, S 14.50
Carsten Hansen, S 20.00
Marianne Jelved, R 25.00

Find spillet på www.NordicBet.dk under Odds
- Forretning og Politik - Dansk Politik