Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Nicklas Bendtners skifte til traditionsrige Nottingham Forest har fået den tidligere danske landsholdsspiller sportslige karriere tilbage på sporet. Bendtners skifte til den engelske Championship-klub giver Danske Spil* oddssættere tro på, at Bendtner vil være tilbage i den danske landsholdstrøje inden 2016 er omme.

- Vi tror, at Åge Hareide vil udtage Bendtner til det danske A-landshold, og at vores tidligere topangriber vil få spilletid på A-landsholdet i 2016, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Nicklas Bendtner har givet udtryk for, at seriøsiteten skal være i højsædet i Nottingham Forest, og at han vil kæmpe sig tilbage til topfodbold. Matchet mellem Bendtner og Nottingham Forest virker umiddelbart godt, da Bendtner relativt hurtigt bør kunne få spilletid på holdet, og dermed mulighed for at score mål igen, fortæller Peter Emmike.

Og oddssætteren tror på, at det i sidste ende vil give bonus for Bendtner i relation til det danske A-landshold.

- Får Bendtner igen gang i målscoringen på klubplan, så tror vi, at Åge Hareide vil udtage og give Bendtner spilletid igen på A-landsholdet allerede i 2016. Der er to landskampsamlinger tilbage i år, og specielt i den sidste samling i november måned bør Bendtner kunne komme i spil til. Der spiller Danmark blandt andet en venskabskamp imod Tjekkiet, hvilket øger Bendtners chance for at spille for landsholdet.

- Vi tror det lykkes Bendtner igen at få spilletid i den rød-hvide trøje allerede i 2106, siger Peter Emmike.

Tror du også Bendtner får spilletid for A-landsholdet i 2016? Der er odds 1,55 på ’Ja’ og odds 2,25, hvis missionen ikke skulle lykkes for Bendtner.

Spil på Bendtners landsholdfremtid hos Danske Spil*: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/nicklas-bendtner