Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Nicklas Bendtners fodboldfremtid ligger i den næstbedste engelske fodboldrække ifølge Danske Spils oddssættere

Nicklas Bendtner har ikke spillet turneringsfodbold på højeste plan i mere end et halvt års tid, siden den danske angriber spillede i Bundesligaen for tyske Wolfsburg.

Men nu tyder det på, at der igen kan være brug for den tidligere danske landsholdsbomber. Og destination ligner Championship, den næstbedste engelske fodboldrække ifølge oddssætterne fra Danske Spil*.

- Nicklas Bendtner har nu i lang tid stået uden klub, hvilket selvfølgelig ikke er holdbart på sigt for Bendtners karriere. Den danske angriber må være mere end sulten for at spille igen, og vi vurderer, at den engelske Championship er den mest sandsynlige fodboldrække, hvor det kan lade sig gøre, siger Peter Emmike oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Bendtner kender fodboldkulturen i England godt fra sin tid i Arsenal, Birmingham og Sunderland. Derudover ligger den britiske spillestil godt til angriberen, så vi tror, at klubber fra næstøverste hylde er et fint match. Klubber fra Premier League ligner i vores optik ikke en mulig destination, når vi ser tilbage på Bendtners meritter det seneste års tid, fortæller Peter Emmike.

- Klubber som Queen Park Rangers, Wolverhampton og Ipswich er i nævnte rækkefølge vores favoritter til at få Bendtners signatur, så det ligner en plads i den næstbedste engelske fodboldrækker, siger Peter Emmike.

Hvor tror du, Nicklas Bendtner spiller pr. 3. september 2016? Queens Park Rangers er favorit i odds 2,75, mens hæderkronede Aston Villa giver pengene 22 gange igen.

Fortsætter Bendtner karrieren i en klub i Championship er der odds 1,85 at hente, mens alle andre klubber giver odds 1,85.

Spil på Bendtners fodboldfremtid på Oddset:https://danskespil.dk/oddset/fodbold/transfer/outright