Sponsoreret indhold fra NordicBet

Nicklas Bendtners omtumlede tilværelse med manglende spilletid og natlige eskapader har længe holdt ham ude af landsholdstruppen. Men positive meldinger fra angriberens nye klub i Wolfsburg kombineret med mangel på alternativer i angrebet har åbnet den rød-hvide dør på klem. Bookmakeren NordicBet er nede i odds 3,55 på et overraskende landsholds-comeback til Bendtner. 

I morgen tirsdag udtages truppen til den kommende uges to landskampe. Først testes formen mod Tyrkiet onsdag i Odense inden det for alvor går løs i den første EM-kvalifikationskamp mod Armenien søndag den 7. september i Parken.

Armenien er en farlig modstander, som vi tabte 1-4 til i den kiksede kvalifikation til VM, så Morten Olsen får brug for den stærkest mulige besætning - ikke mindst i angrebet, hvor de mest oplagte kandidater enten ikke er til rådighed eller mangler kampform. Simon Makienok har meldt fra på grund af bryllup, Morten Duncan er skadet og Andreas Cornelius mangler den sidste skarphed.

Det har fået NordicBet til at spekulere i et muligt landsholds-comeback til Nicklas Bendtner, som ifølge bookmakeren er bedre end alternativer som Nicki Bille, Ronnie Schwartz og Lasse Vibe. Også selv om Bendtner kun skulle være 70-80 pct. fit. Udtages den høje forward til kampene mod Tyrkiet og Armenien, betaler NordicBet pengene 3,55 gange igen.

"Det er næsten en måned siden, at Morten Olsen meldte Bendtner ude til de kommende landskampe, men der er jo sket en del siden. Bendtner har langt om længe fundet sig en god klub, hvor han har trænet på højt niveau i en uges tid, og er han i så god form, som meldingerne går på, så kan han blive rigtig svær at komme udenom, når de bedste alternativer ikke er til rådighed. Vi har tidligere set, at en Bendtner på 70-80 pct. stadig er et særdeles godt aktiv på landsholdet," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der dog også er opmærksom på den til tider meget principfaste landstræner, der sjældent skifter mening fra den ene måned til den anden. 

"Derfor er det mest sandsynlige også, at han venter til oktober-kampene med at udtage Bendtner. Når det er sagt, så går han naturligvis også efter at stille det stærkeste hold i hver eneste kamp, og det er slet ikke utænkeligt, at Olsen, med de seneste afbud in mente, ender med at tager Bendtner til nåde," lyder det fra oddssætteren. 

Udtages Nicklas Bendtner til landskampene mod Tyrkiet og Armenien?
Ja 3,55
Nej 1,25

Find spillet på NordicBet.dk under Fodbold - Danmark - Specialspil