Sponsoreret indhold fra Betsafe

Nicklas Bendtner har gang i en fantastisk sæsonoptakt for sin tyskeklub Wolfsburg. Betsafe er imponeretover danskerens lovende takter, ogforudser nu, at angriberen får sin bedste sæson i årevis med masser af scoringer.

Selvom Nicklas Bendtner altid scorer vigtige mål for landsholdet, så er det efterhånden længe siden, at den kontroversielle angriber har nydt succes på klubfronten. I den forgangne Bundesliga-sæson blev det blot til fem kampe fra start, og danskeren måtte se sig overhalet af angrebskollegerne i Wolfsburg. Nu tyder alt dog på, at træneren Dieter Hecking i denne sæson vil udnytte truppens bredde, og det kan betyde mere spilletid til Bendtner og flere mål, hvis man skal tro Betsafe.

Bookmakeren mener, at Nicklas Bendtner fortsætter sit gode spil fra optakten, og at han går en stor sæson i møde. Betsafe betaler blot pengene 1,80 gange igen, hvis Bendtner laver 10 mål eller flere i alle Wolfsburgs kampe i denne sæson, hvilket vil være den bedste Bendtner-sæson siden 2009/10, hvor han stadig var at finde i Arsenal-trøjen.

"Nicklas Bendtner er en af de fodboldspillere, som både finder vej til sladderspalterne og siderne i sportssektionen. I optakten har han dog lignet en spiller med fokus det rette sted, og han har udvist stor målfarlighed. Bendtner synes tættere på spilletid, end han har gjort længe på klubplan, og derfor tror vi også på, at han kommer til at få nettet til at blafre adskillige gange i den kommende sæson. Wolfsburg er et angrebsivrigt mandskab, og vi forudser, at Bendtner bliver en vigtig brik i holdets offensiv. Klubben skal spille Champions League, og det bliver hurtigt til mange fodboldkampe. Her vurderer vi, at Bendtner griber chancen i rotationen på klubbens angrebspladser," siger Thomas Holm, som er oddssætter hos Betsafe.

Wolfsburg indleder sæsonen på søndag mod Eintracht Frankfurt, som også kan byde på debut til den tidligere Brøndby-målmand Lukas Hradecky.

Hvor mange mål scorer Nicklas Bendtner for Wolfsburg i sæsonen 2015-16?
(Inkl. Super Cup, Champions League og DFB Pokal)

Over 9,5 1.80
Under 9,5 1.90

Hvor mange mål scorer Nicklas Bendtner i Bundesliga-sæsonen 2015-16?

0-2 2.75
3-5 2.30
6-9 3.50
10+ 6.00

I hvor mange kampe starter Nicklas Bendtner på banen i Bundesliga-sæsonen 2015-16?

0-5 3.00
6-10 2.20
11-15 3.80
16+ 5.50

Find spillet på www.Betsafe.dk under Fodbold - Danmark - Specialspil