Sponsoreret indhold fra Betsafe

Efter en sen scoring i midtugens Europa League-kamp fik Nicklas Bendtner i weekenden fuld spilletid for Wolfsburg i Bundesligaen. Ifølge bookmakeren Betsafe er den danske angrebsprofil nu på vej ind i varmen hos sin tyske arbejdsgiver og vil kvittere for tilliden med flere scoringer i sæsonens sidste kampe.

Nicklas Bendtner har ikke haft meget succes siden skiftet til Wolfsburg, hvor han har haft svært ved blot at tilkæmpe sig en plads på bænken. Nu ser det dog ud til, at danskerens tilværelse i det midttyske lysner. Bendtner har pludselig fået spilletid, lavet mål og høstet rosende ord fra Wolfsburg-træner Dieter Hecking, og ifølge bookmakeren Betsafe vil den nyvundne selvtillid blive vekslet til flere mål. Netter Bendtner to-tre gange mere for Wolfsburg i sæsonens sidste kampe, er der således blot odds 2,30 at hente hos Betsafe.

"Nicklas Bendtner lader ikke til at være rusten trods den manglende spilletid. Med Wolfsburgs sikre andenplads i Bundesligaen vil det være oplagt for klubben at give Bendtner mere spilletid for at se, om han kan køres ordentligt ind på holdet før den nye sæson. Ikke mindst, fordi danskerens direkte konkurrent i angrebet, hollandske Bas Dost, ser ud til at være gået helt i stå. Det resterende Bundesliga-program byder på forholdsvis lette kampe for Wolfsburg, så vi kan sagtens se Bendtner lave to-tre kasser mere i denne sæson," siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Wolfsburg har otte kampe tilbage i Bundesligaen og mindst to opgør i Europa League, hvor Napoli venter i kvartfinalen.

Hvor mange mål scorer Nicklas Bendtner i den resterende del af sæsonen? (tællende fra d. 4. april)

Gælder både Bundesligaen og Europa League
0 3.80
1 3.20
2-3 2.30
4-5 5.00
6+ 15.00

Find spilet på www.Betsafe.dk under Fodbold - Danmark - Specialspil