Den tidligere belgiske landsholdskeeper, Jean-Francois Gillet, er sammen med 19 andre blevet dømt for matchfixing i den italienske klub Bari...

Karrieren ser ud til at være ovre for Gillet, der har 9 belgiske landsholdskampe og et hav af U-kampe på CV'et. Han er nemlig blevet kendt skyldig i matchfixing og er blevet udelukket fra fodbold i 3 år og 7 måneder - og i en alder af 34 år kommer han næppe tilbage på højeste niveau.

Gillet var førstekeeper for Seria A-klubben Torino i sidste sæson, der nu må se sig om efter en ny mand mellem stængerne.

Matchfixingen er sket ad to omgange i den italienske Serie B-klub Bari: først i nederlaget til Treviso i 2008 og senere til Salernitana i 2009. Næsten hele truppen i den periode er blevet dømt for urent trav: Cosimo D'Angelo og Massimo Ganci har fået fire års karantæne mens der venter 42 måneder i skammekrogen for Raffaele Bianco, Simone Bonomi, Francesco Caputo, Daniele De Vezze, Luca Fusco, Stefano Guberti, Vitali Kutuzov, Alessandro Parisi, Ivan Rajcic, Gianluca Galasso og Vincenzo Santoruvo.

Yderligere seks spillere har fået et halvt års karantæne mens to er blevet frikendt.

For klubben får det også en lille konsekvens, da de fratages et enkelt point i den kommende sæson.