Belgien og Danmark mødes i en gruppefinale i Nations League på onsdag. BetXpert har fundet de bedste odds til opgøret. Se desuden også seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

BetXpert har fundet de bedste odds til gruppefinalen i onsdagens Nations League-kamp mellem Belgien og Danmark. Nederst i artiklen finder du desuden seneste trupnyt samt vores bud på startopstillinger.

Danmark har kun tabt én landskamp under Kasper Hjulmands ledelse. Det var i landstrænerens debut mod netop Belgien i første runde af Nations League. Den kamp blev spillet i Parken den 5. september i år. Nu er det således revanchetid mod belgierne. Hjulmand og Danmark er piskede til sejr, hvis de skal vinde gruppen. Bedømt ud fra bookmakernes odds på Belgien – Danmark kan det imidlertid godt blive en svær omgang. 

Få et live freebet på 100 kroner til Nations League 

  • Gå til Unibet.dk og log ind eller opret konto - det tager under 5 minutter
  • Spil 100 kroner på UEFA Nations League, og få derefter et live freebet på 100 kroner til Nations League
  • Du modtager automatisk dit freebet, når du har placeret dit kvalificerende bet
  • Eventuel gevinst inkluderer ikke indsatsen

Få 100 kroners live freebet hos Unibet

De bedste odds til Belgien – Danmark

Herunder finder du de bedste odds til opgøret mellem Belgien og Danmark. Her er som nævnt tale om en gruppefinale i Nations Leagues Gruppe A, pulje 2. Belgien kan nøjes med uafgjort for at vinde gruppen. Danmark er dermed piskede til sejr. Opgøret fløjtes i gang på onsdag, og du kan følge det på Kanal 5 og Eurosport Player. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Belgien 1,67
Uafgjort 4,00
Danmark 5,50
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,00
Under 2,5 mål 1,92
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,95
Nej 1,88
Straffespark-special Højeste odds Bookmaker
Der bliver dømt et straffespark i kampen? Ja 2,90
Der bliver dømt et straffespark i kampen?: Nej 1,40
Belgien scorer på straffespark 5,00
Belgien brænder et straffespark 12,00
Danmark scorer på straffespark 9,00
Danmark brænder et straffespark 20,00
Målscorer- og specialspil Højeste odds Bookmaker
Kevin De Bruyne scorer på frispark 32,00
Kevin De Bruyne scorer 3,75
Dries Mertens scorer fra en position udenfor feltet 14,50
Dries Mertens scorer 3,75
Romelu Lukaku scorer 2,20
Romelu Lukaku scorer mindst to mål i kampen 7,00
Thomas Meunier scorer 8,50
Christian Eriksen scorer fra en position udenfor feltet 8,50
Christian Eriksen scorer 5,50
Jonas Wind scorer på hovedstød 18,00
Jonas Wind scorer 6,00
Yussuf Poulsen laver en assist 10,00
Yussuf Poulsen scorer 5,00
Simon Kjær scorer 26,00
Jannik Vestergaard scorer 17,00
Daniel Wass scorer 17,00

OBS: Odds er fra mandag den 16. november klokken 13.40.

Odds på Belgien - Danmark hos NordicBet

Bookmakernes dom: Hjemmesejr og få mål

Oddsene taler sit helt tydelige sprog om, at Danmark står foran en meget svær opgave på onsdag. Odds 1,67 på Belgien lyder imidlertid måske ikke af meget, når man tænker på, at de skal op imod et hold, der meget sjældent taber. De danske drenge har kun tabt én ud af de seneste 30 kampe, hvis man fraregner kampen med vikarlandsholdet. Det ene nederlag var dog mod netop Belgien.

Odds 2,00 på over 2,5 scoringer vidner nok også meget godt om, hvilken kamp der venter. En finale om gruppens førsteplads og dermed retten til at spille Final Four-stævne. Det behøver dog ikke kun være på grund af finalefaktoren, at nogle bookmakere hælder mod under 2,5 mål. Det er selvfølgelig også med i oddset, at Danmark scorer få mål, men samtdig også lukker få ind. Spørgsmålet er dog, om der er nogen, der har fortalt Belgiens målmaskiner dette. Oddset tyder lidt på det, men vi bliver måske klogere onsdag aften. 

Belgien – verdensranglistens nummer ét

Det er ikke for sjov skyld, at bookmakerne har Belgien blandt de absolutte topfavoritter til at vinde EM næste sommer. De fleste bookmakere ligger i odds 6,00-6,50 for belgierne. Det er kun England, der ligger i et gennemsnitsligt lavere odds. 

Belgien, der har cirka dobbelt så mange indbyggere som Danmark, ligger da også lige nu nummer ét på FIFA’s verdensrangliste. Det gør de ikke mindst qua deres gode præstationer i Nations League. Roberto Martínez’ mandskab tabte 1-2 ude mod England, men har ellers fejet al anden modstand af banen. Derfor står de nu med 12 point efter fem kampe. 

12 point er imidlertid ikke det eneste, der kendetegner Belgien. De har også scoret 12 mål i deres fem Nations League-kampe. Det er faktisk flest mål af alle. Ikke kun i A-grupperne, men i alle Nations League-grupperne. 

Det ses da også tydeligt på topscorerlisten, at Belgien er flittige målmagere. Chokoladelandet har hele tre spillere i top-6 på A-gruppernes topscoreliste. Romelu Lukaku og Dries Mertens har begge scoret tre gange, mens Michy Batshuayi har lavet to mål.  

Belgien vandt med 2-0 over England i søndagens kamp. Dette endda uden at imponere synderligt. 

Få et 49-kroners freebet til Belgien - Danmark 

  • Gå til ComeOn.dk og log ind/opret konto
  • Spil 49 kroner pre-match til minimum odds 1,80 på kampen mellem Belgien og Danmark 
  • Få automatisk et livefreebet på 49 kroner til selvsamme kamp
  • Den maksimale gevinst på freebettet er 1.000 kroner

Få dit freebet hos ComeOn

Danmark – solid defensiv

Det var heller ikke specielt imponerende, da Danmark søndag aften vandt med 2-1 i Parken mod Island. Første halvleg var godkendt, omend man godt kunne have ønsket sig nogle flere danske chancer. Anden halvleg blev for meget på islændingenes præmisser, og det var derfor helt fortjent, at de fik udlignet med fem minutter igen. Stik imod alle odds fik de rød-hvide drenge dog hentet sejren hjem i kampens tillægstid. Det skete, da Christian Eriksen scorede på sit andet straffespark i kampen. 

Ligesom Belgien har Danmark kun tabt én kamp i dette gruppespil. Det var som nævnt i det første indbyrdes opgør, som blev spillet i Parken. Her viste belgierne i den grad klassen, og det var fuldt fortjent, at de vandt med 2-0. Siden da har Kasper Hjulmand og kompagni vundet tre ud af fire kampe. 

Så hvor står danskerne inden denne finale om at komme med til Final Four-stævnet? Ifølge bookmakernes odds skal vi ikke sætte næsen op efter en dansk sejr. Odds 5,50 hos NordicBet* vidner meget godt om dette. Vi skal da også hele 25 hjemmekampe tilbage for at finde det seneste belgiske nederlag på eget græs. Her tabte holdet med 0-2 i en venskabskamp mod Spanien. Det var helt tilbage til den 1. september 2016. 

Vi har dog nogle ting, vi kan klamre et håb til. For det første har vi en delt topscorer i Nations Leagues A-grupper. Han hedder Christian Eriksen og står noteret for fire mål. Samme antal har Tysklands Timo Werner scoret. Det er imidlertid værd at bemærke, at tre af danskerens mål er sat ind på straffespark. 

Foruden en evne til at tilkæmpe os straffespark, og samtidig omsætte dem til mål, har vi også en solid defensiv. Inden søndagens kamp mod Island havde landsholdet således holdt nullet fem kampe i streg. Dette inkluderer blandt andet to opgør mod England. 

Trupnyt og startopstillinger

Vi vil som lovet også komme med vores bud på de to holds startopstillinger. Herudover vil vi også komme med en opdatering på de to holds trupsituationer.

Belgien håber at få Eden Hazard klar til opgøret. Han blev for nyligt testet positiv for coronavirus og er derfor på vippen.   

Bud på startopstilling (3-4-2-1):
Courtois; Denayer, Alderweireld, Vertonghen; T. Hazard, Tielemans, Witsel, Meunier; Mertens, De Bruyne; Lukaku

Danmark må klare sig uden Jens Stryger Larsen, som bliver sparet til opgøret. Det gør han, fordi han lige er kommet tilbage fra en skade. Herudover er Kasper Dolberg og Robert Skov fortsat ude med henholdsvis en skade og coronavirus. 

Slutteligt hersker der tvivl om Kasper Schmeichel og Joakim Mæhle. Førstnævnte fik et slag i hovedet mod Island og måtte derfor lade sig udskifte i pausen. Genk-spilleren har døjet med småskavanker, hvorfor han ikke var med mod Island. 

UPDATE: Joakim Mæhle bliver med al sandsynlighed klar til kampen.

Værd at bemærke er i øvrigt, at Kasper Hjulmand til kampen mod Island for første gang gik over til at spille med et tremandsforsvar. Det satser vi på, at han gør igen, men det vil omvendt ikke være en overraskelse af de store, hvis vi ser en 4-backkæde, som han har benyttet i de andre kampe. 

Bud på startopstilling (3-4-1-2):
Schmeichel; Vestergaard, ”AC”, Kjær; Mæhle, Delaney, Højbjerg, Wass; Eriksen, Wind, Y. Poulsen

Mathias Jensen spillede en god kamp i søndags, og det kan derfor slet ikke udelukkes, at han får genvalg her. Dog må Pierre-Emile Højbjerg, der har gjort det rigtig godt i Premier League i denne sæson, være favorit til at få sin plads tilbage. Tottenham-spilleren sad over med karantæne mod Island. 

Martin Braithwaite var igen igen blandt Danmarks ringeste i den seneste kamp. Det må snart være tid til at prøve noget nyt. Her er F.C. Københavns unge angriber Jonas Wind et godt bud.