Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Fredag åbner OL i Rio de Janeiro officielt med en storstilet åbningsceremoni. Danske Spil* forudser et glimrende dansk OL med 10 eller flere vundne OL-medaljer, mens Oddset-spillerne er knap så optimistiske

Der er store forventninger til de danske udøvere ved de olympiske sommerlege, hvor Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark sigter mod mindst 10 danske medaljer. En ambitiøs og realistisk målsætning hvis man spørger Danske Spil* oddssættere, som ligeledes anser 10 eller flere danske medaljer som sandsynligt.

Men de danske spillere deler ikke i samme grad optimismen, og er noget mere pessimistiske i deres syn på de danske medaljechancer.

- Vi tror, at de danske OL-atleter samlet set opnår mindst 10 medaljer ved OL i Rio de Janeiro, siger Peter Emmike oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- 10 OL-medaljer er et historisk højt antal, som Danmark ikke har præsteret siden de olympiske lege i 1948 i London. Meget skal derfor gå op i en højere enhed for det danske OL-hold, hvis det skal blive til et to-ciftret medaljeantal, men det danske OL-hold rummer så meget talent fordelt på en lang række sportsgrene, at vi anser det for et realistisk mål, fortæller oddssætteren.

Danske Spil* giver odds 1,65 på, at Danmark vinder mindst 10 OL-medaljer, mens 9 eller færre OL-medaljer står til odds 2,10.

Det er også muligt at spille på specifikke danske medalje-intervaller, og her er 7-9 danske medaljer langt det mest populære spilobjekt.

- Halvdelen af omsætningen på vores medaljespil kommer på 7-9 danske medaljer, men 0-6 medaljer er det næstmest populære at spille på. Dermed kan vi konstatere, at Oddset-spillerne altså er noget mere pessimistiske i forhold til de danske OL-chancer end os, siger Peter Emmike.

- Særligt indenfor de typiske danske OL-paradediscipliner som sejlsport, roning, svømning og badminton ser vi gode muligheder for en række danske medaljer, men også håndboldherrerne skal have gode chancer for OL-metal, siger Peter Emmike.

Hvordan tror du, det kommer til at gå Danmark ved OL i Rio de Janeiro?

Find alle OL-væddemål fra Danske Spil* her:https://danskespil.dk/oddset/ol-2016

Antal OL-medaljer til Danmark:

Under 9,5 medalje              odds 2,10

Over 9,5 medalje                odds 1,65

Antal OL-medaljer til Danmark:

0-6 medaljer                       odds 7,00

7-9 medaljer                       odds 3,00

10-11 medaljer                   odds 3,50

12-14 medaljer                   odds 5,00

15 eller flere medaljer         odds 6,00

Antal OL-guldmedaljer til Danmark:

Ingen guldmedaljer             odds 8,00

1-2 guldmedaljer                 odds 2,50

3-4 guldmedaljer                 odds 2,25

5 eller flere guldmedaljer     odds 6,50