Kombattanterne i årets CL-finale er fundet: Dortmund og Bayern. Vi har fundet finalens bedste odds på det danske licensmarked...

I går blev det afgjort, at Champions League-finalen 25. maj på Wembley bliver et rent tysk anliggende, da Bayern ydmygede Barcelona i returkampen på Camp Nou med 3-0 – dermed avancerer sydtyskerne med vanvittige 7-0 samlet over den ellers så stolte klub fra Catalonien. Tirsdag kvalificerede Dortmund sig - noget mere knebent - da det med 0-2-tabet på Bernabeu blev samlet 4-3 over Real Madrid.

Bookmaker-konsensus: Bayern vinder CL

Bayern er store favoritter hos bookmakerne til at erobre trofæet på Wembley.

Vinder i ordinær tid: Tipico og Unibet* fører an med odds 1,85 på Bayern som vinder, mens konkurrenterne fra Betsafe, Ladbrokes, Sportingbet og Bet365* ligger i odds 1,83. Uafgjort fås til odds 3,75 hos Betsafe og Partybets, mens Nordicbet* og Bet365* følger efter med 3,60. En outsider-sejr til Jürgen Klopps mandskab giver 4,50 hos Tipico samt Betsafe.

Løfter trofæet: Vi ser, at Tipico igen udmærker sig i markedet med odds 3 på, at Dortmund løfter trofæet – næstbedst er Betfair* med odds 2,90 (efter 5% i kommission), ligesom Partybets også matcher 2,90, på de gule fra Ruhr-distriktet. Betfair* fører an på Bayern som CL-vinder med odds 1,47, mens Unibet* tilbyder 1,45.