Gennem årene har besætningen bag BetXpert forfattet over 5000 artikler indenfor en lang række områder. Optakter, nyheder, baggrundsartikler, guides, nyt fra bookmakerne og meget meget mere. Nu gør vi det nemmere at finde rundt i arkivet.

Hidtil har vores artikler været kategoriseret i et par håndfulde kategorier, men med over 5000 værker i arkivet - hvoraf nogle artikler er eviggyldige mens andre kun har kort levetid - har der været behov for at forbedre vores brugeres mulighed for at dykke ned i bagkataloget.

Det primære formål: det skal være nemt og hurtigt for vores brugere at finde de interessante artikler. Hvadenten det er de aktuelle eller de eviggyldige.

Ud med kategorier, ind med emner

Når man i dag klikker sig ind i vores artikel-sektion vil man se at de gamle kategorier er væk, og i stedet erstattet med en lang række emner.

Resultatet skulle gerne være at man nu langt nemmere kan finde frem til en given artikel ud fra et overordnet emne fremfor at forsøge at gætte i hvilken af vores relativt løst navngivne kategorier vi havde lagt den. Enkelte emner berører rigtig mange artikler, mens andre kun er repræsenteret ved et fåtal.

Artikler kan tilgås via flere emner

Artikelsektionen er altså nu struktureret ud fra denne nye emne-navigation, og det er værd at bemærke at en del artikler er tildelt mere end ét emne, som altså betyder at de vil kunne findes i artikelsektionen under flere emne-ord.

Dynamisk emne-tildeling

Det er hensigten at der løbende vil blive oprettet nye emner i takt med at behovet opstår, fx. som vi netop har gjort med emnet "EM 2012", der er oprettet for at lette overblikket over alle de artikler som kan henføres til sommerens EM-slutrunde.

Ligeledes vil vi over de kommende uger gennemgå flere af de emner som (indtil videre) mere eller mindre er overført direkte fra de gamle kategorier (fx. Det Borende X), for at vurdere om de enkelte artikler kan henføres til andre emner.

Det vigtigste er at det skal være nemt at dykke ned i BetXpert's artikel-arkiv og finde guldet, og af samme årsag er vi meget lydhøre hvis nogle blandt vores brugere savner et givet emne - så finder vi artiklerne og kobler dertil!

Besøg vores artikel-sektion.