Så blev det officielt - David Beckham skifter den spanske La Primera ud med den amerikanske fodboldliga MLS når han til sommer tørner ud for LA Galaxy.

Ladbrokes giver odds 7 gange pengene igen hvis det lykkedes Beckham og hans holdkammerater at vinde Major League Soccer mesterskabet allerede i hans første sæson.

Den tidligere England anfører, som har skrevet under på en aftale der er mere end 1,4 milliarder kroner værd, er sat til odds 3 gange pengene igen hvis han bliver årets spiller i USA i sæsonen 2007/08.

Ladbrokes giver odds 21 hvis han gør rent bord I sine 5 år I klubben og vinder 5 mesterskabstitler. Samtidig kan man lige nu få odds 1.50 på at Beckham aldrig kommer til at spille en kamp igen i England på eliteplan.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler “Ladbrokes har ikke tidligere tilbudt odds på den amerikanske fodboldliga, men det kommer vi til nu. Efter at David Beckham har droppet Galacticos til fordel for Galaxy forventer vi at interessen for MLS vil stige enormt”

Funch fortsætter "Og med en kontrakt på 5 år i USA ser det ud som om han har scoret sit sidste frisparksmål i den engelske Premier League”

David Beckham odds
Kåres til årets spiller (MVP) I hans første sæson I LA Galaxy - odds 3.00

Kåres til årets spiller (MVP) på et eller andet tidspunkt i LA Galaxy - odds 1.80

LA Galaxy vinder MLS mesterskabet I sæsonen 2007/08 - odds 7.00

Hvor mange MLS mesterskaber vinder Beckham?

Ingen - odds 2.50
Et - odds 2.37
To - odds 4.00
Tre - odds 7.00
Fire - odds 17.00
Fem - odds 21.00

Kommer David Beckham til at spille en kamp igen i England på eliteplan inden han går på fodboldpension?
Ja - odds 2.50
Nej - odds 1.50