I BetXperts optakt til Bayern München – Lazio får du de bedste odds, seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Vi skal naturligvis også have Champions League onsdag aften i denne her. I BetXperts optakt til Bayern München – Lazio får du et overblik over markedets bedste odds, seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Odds på Bayern München – Lazio hos NordicBet

Bayern München vandt det første opgør med 4-1, hvorfor optakten til denne kamp ikke kunne være meget værre for Lazio. Det ligner et stensikkert avancement til Champions Leagues kvartfinalerne for de regerende mestre fra Bayern München. 

Bayern München – Lazio: De bedste odds til Champions League-kampen

Her får du et overblik over markedets bedste odds til Bayern München – Lazio. Champions League-opgøret spilles onsdag aften klokken 21.00 og kan følges på V3 Sport og Viaplay.

Hvem vinder kampen (+/- 1,5 Asian handicap)? Højeste odds Bookmaker
Bayern München (-1,5) 1,93
Lazio (+1,5) 2,01
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,44
Under 2,5 mål 3,20
Over 3,5 mål 2,15
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,78
Nej 2,30
Målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Robert Lewandowski scorer 1,43
Serge Gnabry scorer 2,70
Leory Sané scorer 3,30
Leon Goretzka scorer 6,00
Joshua Kimmich scorer 7,50
Ciro Immobile scorer 3,10
Felipe Caicedo scorer 4,40
Luis Alberto scorer 5,60
Joaquín Correa scorer 5,50
Sergej Milinković-Savić scorer 6,00

OBS: Odds er fra mandag den 15. marts klokken 13.10.

Odds på Bayern München - Lazio hos bwin

Med odds 1,37 på Bayern München fortæller bookmakerne meget tydeligt, at tyskerne er store favoritter til også at vinde returopgøret. Dette endda selvom de sagtens kan tåle at spille uafgjort eller tabe med to mål, uden det får konsekvenser. Et nederlag vil dog ikke være den optimale optakt til weekendens kamp hjemme mod Stuttgart - det bør dog være en kamp, som Bayern München kan vinde uanset hvad. 

Når du skal vælge dine Bayern München – Lazio odds er det dermed nok ikke tyskernes kamp i weekenden, du skal tage for megen højde for. Lazios weekendopgave ser noget sværere ud, da de skal en tur til Udine. 

Bayer München – vinder formentlig igen igen

Der er ikke så meget nyt under solen hos Bayern München eller Bundesligaen for den sags skyld. RB Leipzig følger lidt med i mesterskabskampen, men når alt bliver afgjort i maj, er der næppe nogen tvivl om, at det atter bliver med Bayern München som tyske mestre. Holdet har lige nu fire point ned til RB Leipzig på 2.-pladsen. 

Med 13 kampe tilbage er det selvfølgelig langtfra afgjort endnu, men Bayern må alt andet lige være kæmpe favoritter til at tage endnu et tysk mesterskab. Det 9. på stribe, vil det i så fald blive. 

Champions League vinder Bayern München til gengæld ikke hele tiden og igen. De vandt dog i fjor og vil selvsagt gøre alt for at blive det blot andet hold i historien til at vinde to år i streg. Lige nu er de mere end godt på vej til kvartfinalerne. 

Spørgsmålet til denne kamp må vel være, om træner Hans-Dieter Flick vil spare en spiller to. 4-1-sejren fra det første opgør har givet en noget nær optimal optakt til dette andet møde med Lazio. 

Lazio – kæmper for Europa-pladser

Lazio er formentlig godt klar over, at de har under én procents chance for at gå videre til kvartfinalerne i dette års Champions League. Selv en 3-0-sejr vil ikke være nok, da tyskerne så vil være bedre på reglen om flest udebanemål. 

Så hvilket mandskab og hvilken gejst kommer italienerne med her? De ved, at de med næsten 100 procent sikkerhed er ude af Champions League, og de har rigeligt at se til i Serie A. Her ligger de blot på 7.-pladsen og har fire point op til en Europa League-plads og seks point op til top-4. I weekenden møder de Udinese på udebane, hvilket er en svær kamp for nærmest alle Serie A-mandskaber. 

Det forventes, at Lazio vil komme i stærkeste opstilling til denne kamp. Hvis det viser sig at holde stik, hvordan vil holdet så reagere, når eller hvis det kommer bagud og det sidste minimale håb slukkes? Falder de helt sammen? Og hvor meget fodbold vil Bayern München i så fald spille ved en føring? 

Svært at svare på, men det kan gå flere veje; Lazio kan falde helt sammen, hvilket kan ende med et stort, grimt nederlag. Det kan også være, at holdene ”bliver enige om” at tage den lidt med ro og få kampen overstået med mindst muligt brugte kræfter. 

Bayern München – Lazio: Trupnyt og startopstillinger

BetXpert kommer her med seneste trupnyt og kommer med bud på startopstillinger til Bayern München – Lazio. 

Bayern München må undvære følgende spillere:

Douglas Costa (offensiv kant – reserve)
Cotentin Tolisso (central/defensiv midtbane – fast/reserve)
Tanguy Nianzou (centerforsvarer – reserve)

David Alaba (primært centerforsvarer – fast) er tvivlsom. 

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
Neuer; Davies, Hernández, Süle, Pavard; Goretzka, Kimmich; Gnabry, Müller, Sané; Lewandowski

Lazio må klare sig uden:

Luiz Felipe (centerforsvarer – reserve/været ude længe)
Manuel Lazzari (højre midtbane – fast) 

Bud på startopstilling (3-5-2):
Musacchio, Acerbi, Patric; Fares, Alberto, Leiva, Milinković-Savić, Marušić; Immobile, Correa