Skuffelsen over resultatet i Tirana er glemt og man kan igen se objektivt på de danske VM-chancer. Og de ser slet ikke så ringe ud. Unibets oddssættere har nemlig Danmark som klar favorit til at kvalificere sig til VM i Sydafrika.

”Naturligvis venter der en svær kamp mod Sverige, men hvis man ser nøgternt på kendsgerningerne, er Danmark i en enestående position til selv at afgøre tingene,” siger pressechef Per Marxen.

”Som indskuddene fordeler sig netop nu, er der ingen tegn på gummiben. Selv ikke de svenske kunder – som Unibet* har rigtig mange af – spiller på Sveriges chancer for direkte kvalifikation. Og da svenskerne traditionelt er mindre ’emotionelle’ end danskere hvad angår spil, kan man nok tage det som et tegn på, at de ikke rigtig tror på det hinsidan.”

Hvilket hold vinder kvalifikationsgruppe 1:
Danmark 1,14
Sverige 6,50
Portugal 20,00
Ungarn 250,0

Kvalificerer de sig til VM?:
DANMARK Sverige Portugal
Ja 1,05 Ja 3,20 Ja 2,50
Nej 8,00 Nej 1,30 Nej 1,48

”Selv med et-målssejr på lørdag1 mål, skal svenskerne stadig hente 3 mål på danskerne i den sidste kamp mod Albanien hjemme, forudsat at Danmark slår Ungarn. Med svenskernes scoringsproblemer in mente, er det er op ad bakke - for de andre - denne gang,” siger Per Marxen. ”Måske er det derfor, danskerne stadig niver sig selv i armen og ikke kan tro, at landsholdet står i denne taknemmelige situation."

Se flere VM-spil hos Unibet*.